Connect with us

GRADSKI VODIČ

AGENCIJA "EVENTIVE DECORATION & DESIGN"

Djevojke sa sjevera osvajaju dekoracijama Crnu Goru

„Ako se odlučite da nam prepustite kompletnu uslugu organizacije, dekoracije i koordinacije vašeg vjenčanja, rodjendana, poslovnog događaja ili neke druge vrste proslave, tu smo da taj vaš dan učinimo posebnim i nezaboravnim“, poručuju Aleksandra i Adela

Aleksandra Šoškić iz Berana i Adela Međedović iz Bijelog Polja, vlasnice „Eventive decoration & design“ sa sjedištem u Podgorici, uspješno organizuju i dekorišu sve vrste proslava širom Crne Gore.

Ove mlade djevojke, koje su tokom prošle godine najviše bile angažovane na primorju, donose u našu zemlju najnovije trendove i aktuelne stilove od rustikalnih, do minimalističkih, romantičnih ali i urbanih dekoracija.

„Ako se odlučite da nam prepustite kompletnu uslugu organizacije, dekoracije i koordinacije vašeg vjenčanja, rodjendana, poslovnog događaja ili neke druge vrste proslave, tu smo da taj vaš dan učinimo posebnim i nezaboravnim“, poručuju Aleksandra i Adela.

Foto: Privatna arhiva

Takođe, ako želite izabrati pozivnicu koja će oduševiti sve, u ponudi imaju širok asortiman koverti i pozivnica jedinstvenog dizajna.

„Kod nas možete pronaći i savršene poklone za mladu i kumu – bride box-ove i različite aksesoare koji su nezaobilazan detalj za dan venčanja“, kazale su za Berane online.

Za više informacija zapratite ih na Instagramu.

Piše: Berane online

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

GRADSKI VODIČ

Berane noću – pogledajte (FOTO)

Kroz rubriku „Gradski vodič“ na portalu „Berane online“ informišite se i saznajte gdje je najbolji noćni provod u Beranama. 

Foto: Marija Ralević

Pogledajte kako je sinoć (petak, 2. jul) bilo u pabovima The Smugglers, Kuća bar i Pab štab, koji se nalaze na Njegoševom trgu – popularnom trgu pabova, u centru grada.

Za odličan provod bili su zaduženi sjajni pop-rok muzičari Petar Dević i Novo Brakočević.

Autor fotografija je Marija Ralević.

Nastavite sa čitanjem

GRADSKI VODIČ

Matursko veče Gimnazije „Panto Mališić“ (FOTO)

Generacija 2020/2021.

Maturanti Gimnazije „Panto Mališić“ u Beranama.

Generacija 2020/2021. godine

Foto: Luka Novović

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije