Connect with us

LJEPOTA I ZDRAVLJE

ZVANIČNO NAJLJEPŠA CRNOGORKA

Veliki uspjeh za Crnu Goru na izboru za Mis Svijeta: Anđela osvojila titulu Mis multimedije Evrope

Večeras je završen 71. izbor za Mis Svijeta u Indiji

Zvanično najljepša Crnogorka Anđela Vukadinović je na ovogodišnjem takmičenju za Mis Svijeta, osvojila srca svjetske javnosti i ušla u istoriju Crne Gore kao prva predstavnica naše zemlje koja je osvojila titulu Mis Multimedije.

Večeras je završen 71. izbor za Mis Svijeta u Indiji. Zvanično najljepša žena svijeta je Krystyna Pyszkova iz Češke, dok je laskavu titulu prve pratilje osvojila Yasmina Zaytoun iz Libana.

Nova Mis svijeta

Miss Multimedia je titula koja se dodjeljuje takmičarki koja najbolje koristi digitalne platforme poput društvenih medija i interneta kako bi promovisala sebe, svoju zemlju i ciljeve takmičenja. Anđela je pokazala izuzetnu sposobnost u korištenju modernih tehnologija kako bi dostigla do šireg kruga ljudi i promovisala pozitivne vrijednosti.

Njena predanost, ljubav prema svojoj zemlji i angažman u promociji humanitarnih ciljeva nisu samo osvojili žiri već su i potvrdili njenu neprikosnovenu titulu Mis Crne Gore.

Ovaj trijumf Anđele Vukadinović nije samo lična pobjeda, već i pokazatelj talenta i ljepote koje Crna Gora ima da ponudi svijetu.

Ovim povodom Anđela će organizovati spektakularnu žurku za pripadnike sedme sile u Crnoj Gori, gdje će zajedničkim snagama proslaviti ovaj istorijski uspijeh za Crnu Goru.

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najčitanije