Connect with us

MODA

VLASNIK FRIZERSKOG SALONA "TOP HAIR" U BERANAMA

(FOTO) Popularni frizer Mirko Šekularac na Svjetskom samitu frizera u Palma De Majorki

Šekularac je jedan je od naših najboljih frizera koji je zajedno sa kolegama iz Crne Gore, a kao jedini sa sjevera, prisustvovao ovom prestižnom događaju u Španiji

Proteklog vikenda u Palma De Majorki održan je najveći Svjetski samit frizera „Front Row Summit“ kojem je prisustvovao, zajedno sa kolegama iz Crne Gore a kao jedini sa sjevera, jedan od naših najboljih frizera, Beranac Mirko Šekularac, vlasnik popularnog salona za žene i muškarce “Top hair“ u našem gradu.

Foto: Privatna arhiva

Ovaj prestižni događaj u Španiji trajao je dva dana. Prvog dana je Revlon Professional organizovao predstavljanje novih proizvoda, trendova, i veličanstvenu reviju najpoznatijih svjetskih frizera i svojih ambasadora.

Drugi dan je bio u režiji Svjetske organizacije frizera gdje je upriličena dodjela Oskara u više kategorija. Ove godine je novina što je između ostalih kategorija nagrađen i najbolji frizer u filmskoj industriji.

Foto: Privatna arhiva

„Proteklih dana smo se kao tim iz Crne Gore našli u epicentru frizerske industrijske revolucije, pa smo tako u Španiji, u Palma de Majorki, u nekoliko dana bili meta koja je pogođena ili bolje rečeno zasuta ogromnim brojem novih trendova, stilova, digital prikazivanja a sve začinjeno dodjelama nagrada za najbolje frizere u velikom broju kategorija“, kaže Šekularac za Portal Berane online.

Zaista je bilo zadovoljstvo ali i privilegija i nešto što obavezuje za vremena koja dolaze prisustvovati ovakvom događaju, ističe on.

Foto: Privatna arhiva

„Koračati sa najsavremenijim novinama uporedo i usvajajući ih uz neprestan rad i posvećenost, napredovati u frizerskom životu Crne Gore, kako kao pojedinac tako i kao tim. Zaista nezaboravno ali uz nadu za novo viđenje i dalji napredak na uzajamno zadovoljstvo.
Veliko hvala Toni Atanasov i Boris Risteski ispred   @proffesional montenegro koji su organizovali sve ovo“, zaključuje popularni frizer iz Berana.

Foto: Privatna arhiva

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

MODA

„Plava boja na prvoj dami simbolizuje mudrost, inteligenciju, odanost…“

“Prvi put jedan domaći dizajner oblači predsjednika i prvu damu, a to je veoma značajno. To će svjetski mediji da prenesu o tome se piše i daje prostora”, kaže Đurđić

Milena Milatović, supruga predsjednika Milatovića, Foto: Printscreen

Elegantnu svijetloplavu haljinu sa cvjetnim detaljima koju je juče nosila prva dama Milena i odijelo za predsjednika Crne Gore Jakova Milatović kreirala je crnogorska dizajnerka Milena Đurđić, koja je kazala da je kroz tu kreaciju željela i da pošalje određene poruke.

Đurđić za TVCG kaže da je u stihu pjesme “Oj, svijetla majska zoro” tražila suštinu i razrađivala taj stih.

“Plava boja simbolizuje mudrost, inteligenciju, stabilnost, odanost i dubinu. To je sve ono što je vrlo bitno. Željela sam da na prvom predstavljanju predsjednika i prve dane pošaljemo lijepu poruku svijetu”, kaže Đurđić.

Ona navodi i da za događaje poput inauguracija nijesu dozvoljene cipele sa otvorenim prstima, duboki dekoltei, šlajšteće hanjine.

Muškarci bi, kako kaže, trebalo da nose tamna odijela.

“Prvi put jedan domaći dizajner oblači predsjednika i prvu damu, a to je veoma značajno. To će svjetski mediji da prenesu o tome se piše i daje prostora”, kaže Đurđić.

Nastavite sa čitanjem

DRUŠTVO

Radovi frizera iz Berana najbolji u Šapaniji u 2020. godini

„Priznanja su najbolji pokazatelj da se trud i rad uvijek na kraju isplate. Kada voliš posao koji radiš i ulažeš cijelog sebe, uspjeh mora doći“, kazao je on

Naš sugrađanin, frizer, Mirko Šekularac dobio je dva međunarodna priznanja za najbolje radove u 2020. godini na Revlon Proffesional u Španiji.

Izbor se usljed složene situacije zbog pandemije koronavirusa održavao onlajn. Mirkovi radovi su se izdvojili u veoma jakoj konkurenciji i proglašeni su za pobjedničke u prošloj godini. Nalaze se na zvaničnom sajtu kompanije Revlon u Barseloni.

Vlasnik popularnog beranskog salona „Top hair“ je u razgovoru za Berane online istakao da ove nagrade uz sve prethodne koje je tokom karijere dobio, predstavljaju veliku satisfakciju i vjetar u leđa da nastavi da se bavi ovim poslom.

„Priznanja su najbolji pokazatelj da se trud i rad uvijek na kraju isplate. Kada voliš posao koji radiš i ulažeš cijelog sebe, uspjeh mora doći“, kazao je naš sagovornik, koji ima 26 godina a frizerskim poslom se bavi već osam.
Do sada je osvojio brojna priznanja na najeminentnijim takmičenjima.

Njegov rad je u Engleskoj i Španiji, na takmičenju Revlon Proffesional, proglašen za najbolji ljetnji izgled 2020. godine.

Ako želite dobar izgled vaše kose posjetite njegov salon „Top hair“ koji se od nedavno nalazi na novoj lokaciji – u Teramskoj ulici, u Beranama.

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije