Connect with us

GRADSKI VODIČ

NA NOVOJ ADRESI U TERAMSKOJ ULICI

Frizerski salon „Top hair“: Uvjerite se u kvalitet njihovih usluga

Ovaj salon za muškarce i žene pravo je mjesto da ostvarite najbolje za vašu kosu

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Ako želite da frizura bude vaš znak prepoznavanja, posjetite frizerski salon „Top hair“.

Ovaj salon za muškarce i žene se nalazi na novoj adresi – Teramska ulica, centar Berana – i pravo je mjesto da ostvarite najbolje za vašu kosu.

Prijatan ambijent, nov enterijer, izuzetan kvalitet, preporuke stalnih mušterija, profesionalan pristup ljubaznog osoblja, prepoznatljivost su ovog salona. U njihovom poslovanju najvažniji su inspiracija i kreativnost.

Mirko Šekularac, vlasnik salona čiji su radovi proglašeni za najbolje u Španiji u 2020. godini (o čemu smo i pisali), i njegovi zaposleni konstantno prate inovacije i primjenjuju ih u svom radu. Takođe, koriste najkvalitetnije preparate za njegu kose (Revlon).

Posjetite salon „Top hair“ i lično se uvjerite u kvalitet njihovih usluga.

Radno vrijeme salona je od 9 do 20 sati, uključujući i subotu i nedelju. Ponedjeljkom ne rade.

Podsjetimo, salon se ranije nalazio u ulici 13. jula bb (u blizini marketa „Ananas“).

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem
Advertisement
Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

GRADSKI VODIČ

Djevojke sa sjevera osvajaju dekoracijama Crnu Goru

„Ako se odlučite da nam prepustite kompletnu uslugu organizacije, dekoracije i koordinacije vašeg vjenčanja, rodjendana, poslovnog događaja ili neke druge vrste proslave, tu smo da taj vaš dan učinimo posebnim i nezaboravnim“, poručuju Aleksandra i Adela

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Aleksandra Šoškić iz Berana i Adela Međedović iz Bijelog Polja, vlasnice „Eventive decoration & design“ sa sjedištem u Podgorici, uspješno organizuju i dekorišu sve vrste proslava širom Crne Gore.

Ove mlade djevojke, koje su tokom prošle godine najviše bile angažovane na primorju, donose u našu zemlju najnovije trendove i aktuelne stilove od rustikalnih, do minimalističkih, romantičnih ali i urbanih dekoracija.

„Ako se odlučite da nam prepustite kompletnu uslugu organizacije, dekoracije i koordinacije vašeg vjenčanja, rodjendana, poslovnog događaja ili neke druge vrste proslave, tu smo da taj vaš dan učinimo posebnim i nezaboravnim“, poručuju Aleksandra i Adela.

Foto: Privatna arhiva

Takođe, ako želite izabrati pozivnicu koja će oduševiti sve, u ponudi imaju širok asortiman koverti i pozivnica jedinstvenog dizajna.

„Kod nas možete pronaći i savršene poklone za mladu i kumu – bride box-ove i različite aksesoare koji su nezaobilazan detalj za dan venčanja“, kazale su za Berane online.

Za više informacija zapratite ih na Instagramu.

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

Facebook

Instagram

Najčitanije