Connect with us

DRUŠTVO

NAGRADA KOMPANIJE "REVLON"

Radovi frizera iz Berana najbolji u Šapaniji u 2020. godini

„Priznanja su najbolji pokazatelj da se trud i rad uvijek na kraju isplate. Kada voliš posao koji radiš i ulažeš cijelog sebe, uspjeh mora doći“, kazao je on

Pratite portal Berane online na Facebook-u, Instagramu, Tviteru i Youtube-u.

Naš sugrađanin, frizer, Mirko Šekularac dobio je dva međunarodna priznanja za najbolje radove u 2020. godini na Revlon Proffesional u Španiji.

Izbor se usljed složene situacije zbog pandemije koronavirusa održavao onlajn. Mirkovi radovi su se izdvojili u veoma jakoj konkurenciji i proglašeni su za pobjedničke u prošloj godini. Nalaze se na zvaničnom sajtu kompanije Revlon u Barseloni.

Vlasnik popularnog beranskog salona „Top hair“ je u razgovoru za Berane online istakao da ove nagrade uz sve prethodne koje je tokom karijere dobio, predstavljaju veliku satisfakciju i vjetar u leđa da nastavi da se bavi ovim poslom.

„Priznanja su najbolji pokazatelj da se trud i rad uvijek na kraju isplate. Kada voliš posao koji radiš i ulažeš cijelog sebe, uspjeh mora doći“, kazao je naš sagovornik, koji ima 26 godina a frizerskim poslom se bavi već osam.
Do sada je osvojio brojna priznanja na najeminentnijim takmičenjima.

Njegov rad je u Engleskoj i Španiji, na takmičenju Revlon Proffesional, proglašen za najbolji ljetnji izgled 2020. godine.

Ako želite dobar izgled vaše kose posjetite njegov salon „Top hair“ koji se od nedavno nalazi na novoj lokaciji – u Teramskoj ulici, u Beranama.

Piše: Berane online

Advertisement
Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

DRUŠTVO

Sestra Mila Đukanovića u Crnoj Gori posjeduje imovinu vrijednu oko milion eura

U istraživanju nije evidentirana njena pokretna i nepokretna imovina u inostranstvu, kao i novčana sredstva na računima u bankama

Pratite portal Berane online na Facebook-u, Instagramu, Tviteru i Youtube-u.

Sestra predsjednika države Mila Đukanovića – advokatica Ana Đukanović u Crnoj Gori posjeduje nepokretnu imovinu vrijednu oko milion eura.

To se može vidjeti na osnovu zvaničnih podataka Uprave za katastar i državnu imovinu, u koje je uvid imao portal Press.

Đukanović se vodi kao vlasnica četvorosobnog stana od 214 kvadrata u zgradi, koju je gradila kompanija “Kroling”, a koja se nalazi u neposrednoj blizini Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB).

Cijena kvadrata u toj zgradi – prema podacima agencija za nekretnine – vrijedi više od 2.000 eura, što znači da stan sestre predsjednika države vrijedi najmanje oko 430.000 eura.

Đukanović posjeduje još tri stana koji se nalaze u zgradi na Rimskom trgu u Podgorici. Jedan je od 80, drugi od 53 i treći od 40 kvadrata. Radi se o stanovima ukupne vrijednosti oko 250.000 eura.

Sestra Mila Đukanovića vodi se i kao vlasnica poslovnog prostora od 157 m2 u prizemlju jedne od tribina Stadiona Pod Goricom, vrijednosti oko 270.000 eura.

Tu je i vikendica od oko 157 kvadrata i parcela od 314 m2 u blizini odmarališta na Veruši. Radi se o objektu vrijednom minimum 60.000 eura, koji ima 28 kvadrata izgrađenih više nego što je to dozvoljeno građevinskom dozvolom.

Ana Đukanović ranije je u Podgorici posjedovala i stan od 109 kvadrata, koji je u međuvremenu prodat.

Od nepokretne imovine ona posjeduje luksuzni automobil audi A8, koji je u vrijeme kupovine bio vrijedan oko 86.000 eura. Radi se o vozilu koje je kupljeno na lizing.

Mediji su prije nekoliko godina objavili da se bogatstvo Ane Đukanović procjenjuje na tri i po miliona.

U istraživanju portala Press nije evidentirana njena pokretna i nepokretna imovina u inostranstvu, kao i novčana sredstva na računima u bankama.

Izvor: portal Press

Nastavite sa čitanjem

DRUŠTVO

ŽRK Budućnost: „Predrag Bošković je jedan od najvećih sportskih radnika, bez njega crnogorski sport nema šansu za međunarodnu afirmaciju“

„Svaki uloženi euro u naš klub opravdali smo rezultatima“, poručuje uprava podgoričkog kluba

Pratite portal Berane online na Facebook-u, Instagramu, Tviteru i Youtube-u.

Ženski rukometni klub Budućnost reagovao je na, kako navode, natpise u medijima vezanim za finansiranje kluba, poručivši da se sa sigurnošću može reći da je „svaki dinar, marka ili euro“ uložen u klub opravdan rezultatima i međunarodnim uspjesima, dodajući da je značajan doprinos tim rezultatima dao Predrag Bošković, „kao jedan od najvećih sportskih radnika u Crnoj Gori, rukometni zaljubljenik koji je već dugi niz godina i potpredsjednik Evropske rukometne federacije.“

U saopštenju koje potpisuju uprava, igrački i stručni kadar ŽRK Budućnost Bemax, ističe se zahvalnost Boškoviću za sve što je uradio za klub „i dao nemjerljiv doprinos“ da postane evropski rukometni brend, poručivši da bez takve podrške, i ljudi poput Boškovića, „crnogorski sport nema šansu za punu afirmaciju u međunarodnim okvirima.“

Milioni iz odbrane pojačali klubove
Iz ŽRK Budućnost pozivaju sve državne funkcionere da, „bez obzira ko u nekom periodu bio u prilici da u našoj Crnoj Gori vrši vlast“, pomažu i podržavaju rad ne samo ŽRK Budućnost nego svih sportskih kolektiva, jer, kako navode, Crna Gora ima sjajan sportski potencijal i može biti ponosna na rezultate, dostignuća i požrtvovanost naših sportista koji nastupaju za državni dres.

ŽRK Budućnost, kako je saopšteno, predstavlja instituciju evropskog rukometa i jedan od najtrofejnijih crnogorskih sportskih kolektiva.

Podsjećaju da su u bogatoj tradiciji kluba osvojili dvije titule Lige evropskih šampiona, jedan IHF Kup pobjednika kupova, jedan IHF Kup, dva EHF Kupa pobjednika kupova, 27 nacionalnih kupova, sedam regionalnih rukometnih liga i 33 nacionalna prvenstva.

U saopštenju se ističe da je ŽRK Budućnost predstavljao „rasadnik talenata ženskog rukometa u Crnoj Gori“ što je, kako kažu, omogućilo formiranje snažnog nacionalnog tima koji je donio prvu medalju našoj državi sa Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine i iste godine titulu šampiona Evrope u Beogradu.

„Sve što je uloženo u ŽRK Budućnost iskorišćeno je za predstavljanje kluba, grada i države na domaćoj, regionalnoj i međunarodnoj sceni“, piše u saopštenju.

Nastavite sa čitanjem

DRUŠTVO

(VIDEO) Evo kako izgleda šetalište u Baru posle koncerta Dina Merlina

Crna Gora – zemlja mahanja zastavama i šetališta zatrpanog smećem. Tako se pokazuje ljubav prema otadžbini. Vjerovatno

Foto: Screenshot

Pratite portal Berane online na Facebook-u, Instagramu, Tviteru i Youtube-u.

Flaše, kese, otpaci, limenke i papiri po Šetalištu Kralja Nikole – tako jutros izgleda Bar nakon sinošnjeg koncerta Dina Merlina i Senidah.

Kako izgleda šetalište nakon koncerta, kom je prisustvovao i premijer Dritan Abazović, može se vidjeti na video snimku koji je jutros objavljen na Fejsbuku, prenosi Dan.

Opština Bar i Turistička organizacija Bar su koncert organizovali povodom Dana nezavisnosti, ali izgleda da je ono sa čim se najviše dičimo „ekološka Crna Gora“ samo mrtvo slovo na papiru.

Crna Gora – zemlja mahanja zastavama i šetališta zatrpanog smećem. Tako se pokazuje ljubav prema otadžbini. Vjerovatno.

Nastavite sa čitanjem

Facebook

Instagram

Najčitanije