Connect with us

HOROSKOP

ZA PERIOD OD 5. DO 11. APRILA

Veliki nedjeljni horoskop: Bikove očekuju veliki troškovi, a Blizancima će konačno krenuti

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja. Astrolog Olga Savić

OVAN

Hrana

Od ulaska u ovu sedmicu, Ovnovi će osetiti dodatni podsticaj i želju za pokretom. iako su vaši apetiti još uvek pojačani, brzo ćete trošiti kalorije jer se nećete smirivati ni na trenutak. Koliko god uživali u hrani (a hoćete), to se neće odraziti na vašu liniju.

Ljubav

Na dve stavke se partnerov i vaš odnos može saplesti tokom ove nedjelje. Prva je impulsivnost u komunikaciji, da kažete ono što ne mislite u trenutku bijesa, pa da posle morate da „vadite fleke“ kod voljene osobe. Druga je bilo kakva forma neiskrenosti, nejasnoća ili skrivanja od partnera. A ove dve stavke mogu biti i povezane – možete izreći i neku “bijelu laž” u kojoj će vas partner provaliti, pa posle izbesneti zato što ste otkriveni. Dakle – probajte sa onim – iskrenost, otvorenost i mnogo strasti i ne berite brigu – sve će biti kako treba. Slobodni – vi sve možete i sve vam je otvoreno. Birajte gdje ćete.

Posao

Što je kočilo, kočilo je – sad će da se pokreće znatno brže. Merkur kao riječ, misao, ugovor, dogovor, sporazum, pokret i komunikacija – u vašem je znaku. Da ćete imati štošta da kažete – imaćete. Gledajte samo da ne pretjerate, a znate da povremeno umijete biti nestrpljivi i impulsivni. Da će se sve vezano za simboliku Merkura (gore navedenu) pokrenuti – hoće. Spremite se za jednu aktivnu sedmicu, samo gledajte da kada se dogovarate ne trčite pred rudu – dobro provjerite svaku stavku i ne jurcajte.

Novac

Hajde što vam troškovi izvlače novac, ne razbacujte ga na kojekakve “proverene” šeme i investicije.

Zdravlje

Posebna opreznost je potrebna u saobraćaju. Takođe – ne jurite i ne žurite, možete se povrijediti.

BIK

Hrana

U ovom periodu toliko slatko jedete, da prosto otvarate apetit svima koji su oko vas. Jedina vam je mana što klopate kao da se takmičite u brzini, pa češće nego inače možete imati problem sa radom crijeva i želuca.

Ljubav

Biće povremeno nejasnoća i nedoumica u partnerskim odnosima. Možete povremeno da pomislite da je partner čudan, da se ne ponaša kao inače – možda ćete ga čak u nekom trenutku podozrivo gledati ispod oka i pitati se šta li mu se dešava u glavi – ali ćete vrlo brzo shvatiti da nemate razloga za brigu. Nedoumice ćete razriješiti razgovorom i kroz komunikaciju koja se poboljšava iz dana u dan. Slobodni Bikovi – neko koga doživljavate kao prijatelja šalje vam pomešane signale i više niste sigurni u namere ove osobe. Takođe, postoji šansa za kontakte preko poslovnog segmenta. Mogućnost tajnih veza.

Posao

Razmišljate brzo, imate dobre ideje i šansu da neke od njih sprovedete u djelo. Kontakti sa šefovima, saradnicima i kolegama će uglavnom u ovoj nedjelji biti solidni i stabilni. Mnogo toga što je ostalo neriješeno ili na čekanju iz prethodnog perioda sada može doći na dnevni red. Neki od vas sada intenzivno razmišljaju o pokretanju novog posla ili o prelasku na drugo radno mjesto. idete u dobrom smeru, ali nemojte žuriti i sagledajte objektivno sve okolnosti u kojima ste trenutno.

Novac

Nešto pojačani troškovi tokom ovog perioda.

Zdravlje

Nedovoljno sna i odmora. Manji problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Hrana

Za vas je ovo sedmica u kojoj ćete se nauživati u nekim slasnim zalogajima. Imate osjećaj kao da ste se probudili i sada vam treba “gorivo” da biste mogli da jurnete. O zdravim navikama nećete baš mnogo razmišljati – samo će vam biti važno da se slatko naklopate.

Ljubav

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Ovna, probudiće Blizance u potpunosti. Živnućete, početi ponovo da gledate na svijet sa vedrije i optimističnije strane i nije ni čudo što će i odnos sa voljenom osobom krenuti da se popravlja i da u njemu bude više pozitivne energije. Još uvijek će vam posao unositi nervozu, pa gledajte da istu ne prenesete u odnos sa partnerom, pogotovo da ne kažete nešto zbog čega biste se kasnije pokajali. Slobodni Blizanci – još intenzivnije se nastavlja period vaših aktivnosti sa suprotnim polom. I ova nedelja donosi pregršt dobrih šansi, ako ni za šta drugo, a onda makar za flertovanje.

Posao

S jedne strane ova sedmica donosi da ste aktivniji, brži i intenzivniji u poslovnim dešavanjima. S druge – baš ta brzina i ubijeđenost da ama sve znate najbolje vam može povremeno zasmetati jer ćete biti skloni da ne čujete šta vam druga osoba kaže već da radite na svoju ruku. A to može dovesti do grešaka. Ne tovarite sebi previše tokom ovog perioda kada su obaveze u pitanju, jer koliko god da ste hitri – možete se pogubiti u organizaciji i propustiti da uradite baš ono što vam je najbitnije ili što šefovi traže.

Novac

Impulsivnost u trošenju.

Zdravlje

Sitne povrede, prehlada, sinusi.

RAK

Hrana

Pomozite svojoj probavi tako što ćete u ovoj sedmici akcenat baciti na sveže povrće i sveže i sušeno voće. Jedite u pravilnim razmacima i obavezno uzimajte više tečnosti, negaziranih napitaka, već vode i sveže cijeđenih sokova.

Ljubav

Dokle god se Mars ne pomakne iz vašeg polja strahova, podsvijesti, tajni – u manjoj ili u većoj mjeri imaćete nesigurnosti i nedoumice i po pitanju emotivne priče u kojoj ste, ali i toga šta zaista želite od ovog odnosa. Ono što se na prvi pogled vidi – korektna situacija sa partnerom. Ono što se ne vidi – mnogo sumnji, preispitivanja, unutrašnjih razgovora koji bar za sada – ne daju rješenje. Slobodni Rakovi – i vas Mars koči na više načina – ako postoji osoba koja vam se dopada, niste sigurni da li da joj vjerujete. Ili – bojite se sopstvene zanesenosti. Ili – nudi vam se tajna priča, želje vas vuku ali razum govori drugo.

Posao

Ulazak i planete Merkur u polje koje se vezuje za poslovnu tematiku, dodatno će pokrenuti Rakove i usmjeriti ih na ovu stranu. Neke dobre informacije će početi da dolaze do vas. Vi ćete u ovoj sedmici lakše pronalaziti dobre ideje, ili puteve i rješenja za problematiku koju imate – jer razmišljate na drugačiji način, praktičnije i realnije. Samo nemojte biti impulsivni u nekim odlukama i izbjegavajte da se upetljavate u dogovore koji su nedefinisani ili sa osobama kojima baš i nije vjerovati.

Novac

Stabilnija situacija.

Zdravlje

Moguće su alergije. Takođe – manji problemi sa spavanjem.

LAV

Hrana

Izraženi problemi sa probavom tokom ove nedjelje. Trebali bi da izbjegavate premasnu hranu, mesne prerađevine i slatkiše. Pokušajte i da smanjite unos testa, pekarskih proizvoda i bijelog hljeba. Ono što vam se preporučuje su sve vrste svježeg povrća i voća.

Ljubav

Sve okolnosti su na vašoj strani. Ovo može biti jedan od ljepših i stabilnijih perioda za partnera i vas, momenat kada se možete odlično provesti zajedno, uživati u nekim finim trenucima a usput i porazgovarati o mnogim pitanjima koja su do sada predstavljala problem ili kamen spoticanja u vašem odnosu. Realno gledano, nemate nikakvih razloga da budete nezadovoljni. A ako jeste – onda nije problem ni u partneru ni u okolnostima, već u vama. Slobodni Lavovi – prijatelji, druženje, društvene mreže i aktivnosti – mnogo mjesta za zabavu i mnogo šansi da se baš onako lijepo skontate sa nekim.

Posao

Vrlo jaka nedjelja i za svaku vrstu poslovnih aktivnosti. Merkur dolazi u protočan aspekt prema vašem znaku, pa ćete se bolje dogovarati, lakše kopčati i efikasnije sporazumijevati sa drugima a pokrenuće se i sve vrste ugovora i papiroloških pitanja. Vi lično ćete lako prepoznavati prave prilike i umjeti da se aktivirate prema njima. Ono što će vam malo praviti problem je nestrpljivost i impulsivni potezi – pre bitnih odluka ipak je možda najbolje posavjetovati se sa nekim kome vjerujete.

Novac

Korektnija finansijska situacija. Samo su troškovi i dalje neobuzdani….ili ste vi neobuzdani u trošenju?

Zdravlje

Glavobolje, alergije, sklonost prehladama.

DJEVICA

Hrana

Potrebno vam je više povrća i to najprije u svježoj formi – kroz salate. Izbjegavajte da ga kuvate ili barite, za vas je bolja varijanta grilovano ili kuvano na pari. Takođe – žitarice, ali i orašasti plodovi, u kombinaciji sa suvim voćem. Mliječni proizvodi i riba.

Ljubav

Ušli ste u fazu kada će mnogo toga postajati jasnije što se vašeg partnerstva tiče. Osjetićete potrebu da kažete šta imate, a ako kažete prave riječi – odnos može itekako krenuti ka popravljanju. Još ako budete inicijator i povučete neke poteze koji dodatno spajaju partnera i vas – to će biti još bolje. Samo znajte, ništa ne može da se na brzinu riješi, zato nemojte biti nestrpljivi i djetinjasti i tražiti sve sad i odmah. Slobodne Device – ili ćete se sa nekim tek upoznati, ili ćete pojačati komunikaciju sa osobom koja vam je već neko vrijeme intrigantna. Nemojte žuriti nigdje, neka sve ide svojim tokom, a ide kuda treba.

Posao

Osjetićete priliv nove energije i jaču potrebu da mijenjate nešto, ali i da mijenjate sebe i svoje dosadašnje postupke i način funkcionisanja u poslovnom okruženju. Mnogo toga od ove nedjelje počinje da dolazi na svoje mjesto, ali ako osjetite potrebu da požurite i da sve riješite jednim potezom – nemojte. Koliko god da su stvari krenule naprijed i na bolje, još uvek postoje neke situacije koje ne vidite jasno ili vam pak saradnici ne daju potpune informacije. Potrudite se da se bolje razumijete sa saradnicima i šefovima.

Novac

Nije savršeno, ne po pitanju priliva već po pitanju i dalje pojačanih troškova.

Zdravlje

Moguće su češće glavobolje. Meteoropatske reakcije kod starijih Devica.

VAGA

Hrana

Svjesni ste da morate da mijenjate nešto u načinu ishrane, ali jednostavno nemate volje i non stop odlažete početak za sjutra, prekosjutra….i tako dalje…Proljeće je stiglo, treba pokazati svoje atribute, a vi trenutno baš ne možete da se pohvalite njima….

Ljubav

Sve ono što se vezuje za spavaću sobu (ili za neke druge prostorije, sve po nahođenju) partnera i vas će spajati. Dakle, strasti funkcionišu i dalje i to vrlo lijepo. No, u svemu ostalom umijeće u ovoj nedjelji da bude pomalo burno. Vi želite da istjerate svoje, voljena osoba da istjera svoje. Pa će često funkcionisati ona varijanta “udario tuk na luk”. Neće valjati ako se neke sumnje ili lažuckanja dodatno uvuku u vašu priču. E tad će se taj luk i taj tuk češće raspravljati. Slobodne Vage – vrlo dobro vi znate i šta i koga želite. Udvarača će u ovoj nedjelji biti više ali vaš je pogled okrenut samo na jednu stranu. Osvojite kog srce želi.

Posao

U prilično ste borbenom i aktivnom raspoloženju ali ne očekujte da će pregovori i dogovori koji će se pokrenuti u ovoj nedjelji (ili su već neko vreme aktuelni) biti lako ostvarivi. Vi ćete željeti da požurite, ali druga strana će odugovlačiti, čas zna šta hoće čas ne zna, te danas može ovako te sjutra ne može i tako dalje….Savjet – ne pristajte ni na šta što vam stopostotno ne odgovara, ne uklapajte se tako što ćete smanjivati ili menjati svoje uslove. Recite iskreno i otvoreno – pa ko hoće, hoće. Ko neće – ne mora.

Novac

I vama su troškovi i troškarenja izuzetno slaba tačka (ne samo) u ovoj nedjelji.

Zdravlje

Alergije, glavobolje, sinusi, prehlade – sve na sitno, ali nervira.

ŠKORPIJA

Hrana

Možda nećete uspjeti da kontrolišete apetit, ali ste krenuli ozbiljno sa nekom rekreacijom, pa će vaš organizam sada na drugačiji način procesuirati namirnice koje konzumirate. Pomozite mu, unosom svežeg voća i povrća i izbjegavanjem slatkiša (aha, biće to, biće…)…

Ljubav

U glavi vam se lijepo razbistrilo i pokrenulo po pitanju posla, ali po pitanju emocija – i ova nedjelja vam donosi jaka vrludanja, mnogo korak naprijed korak nazad situacija, previše razmišljanja, mnogo unutrašnjih borbi i naravno – to da je odnos sa partnerom čas dobar i ispunjen dubokim emocijama, a čas se vi jedva uzdržavate da ne prasnete. Usput – strasti bukte. Neće doći ni do kakvog većeg problema sa voljenom osobom u ovoj sedmici, ali ćete bar vi lično proći kroz nju sa puno napora. Slobodni – polomiše se neki oko vas a vi uporno gledate na drugu stranu. Šta tražite i čekate – samo vi znate.

Posao

Pa, eto i Merkura u vašem polju poslovne svakodnevice i komotno opšta žurka može da počne. Da će obaveza biti, ma hoće – to vas neće mimoići. No, ono što je dobro i novo jeste da od ove nedjelje intenzivnije ulazite u fazu nekih promena. Prilike se ukazuju, pokreću se lagano dogovori, ulazite u neke pregovore, rješavate papirološka pitanja. Sve je ovo dobro, ali neka ide kako ide – ne požurujte ništa i ne budite nestrpljivi jer vas nestrpljivost može koštati. Sada samo bistra i hladna glava pravi pravi dogovor.

Novac

Para ima, ali ne onoliko koliko biste vi hteli. A vi biste hteli puno. E pa teško da će to ići tako.

Zdravlje

U suštini, ništa vam nije ali vas sve po malkice bolucka, grebucka, žulja, smeta. i fizički i mentalno.

STRELAC

Hrana

Mliječni proizvodi će vam prijati, a naročito sve vrste sireva. Neka na vašem stolu tokom ove sedmice bude više zastupljena riba, piletina, ćuretina, a svinjsko meso i mesne prerađevine izbjegavajte. Neka ni jedan obrok ne prođe bez salate od više vrsta sezonskog povrća.

Ljubav

Što je više otvorene i iskrene komunikacije, što je manje prećutkivanja ili sakrivanja bitnih činjenica – bilo sa vaše bilo sa partnerove strane – bolje će vam biti. Imate sve preduslove da prođete kroz jednu lepu, ujedno opuštajuću ali i finim aktivnostima nabijenu nedelju – ali bi za to ipak bilo potrebno da ispoštujete gore navedenu stavku. U suprotnom – dobićete polovičnu situaciju – čas dobro raspoloženje, čas sumnja, nepovjerenje. Slobodni Strelčevi – još jedna jako fina za ljubavna dešavanja nedjelja je pred vama. Flertovanja i novih poznanstava će biti, a vi ćete zaista uživati u kontaktima sa suprotnim polom.

Posao

Koliko god vama izgledalo da se dobro razumijete i sporazumijevate sa saradnicima, itekako je moguće da u ovoj sedmici bude problema i nejasnoća u komunikaciji. To što vi razmišljate (ili pričate) brzo – ne znači da drugi isto tako brzo mogu da vas razumiju ili prihvate vaše stavove. Dakle, treba se kloniti zaključaka donijetih na brzinu, ali isto tako – i brzinskih odluka. Potrebno je da ozbiljnije i dublje razmislite o svemu što vam se eventualno nudi u ovoj sedmici. Kreativnosti, ideja i volje za uspehom imate.

Novac

Korektna finansijska situacija.

Zdravlje

Stabilno, ali se treba čuvati prehlada – grlo je osjetljivo.

JARAC

Hrana

Dosta se trošite, što mentalno što fizički, pa je neophodno da pojačate ishranu i obogatite je vitaminima i mineralima. Preporuka za vas je riba, bilo rečna bilo morska, med sa dodatkom polena ili propolisa, mnogo svježeg povrća. Izbjegavajte slatkiše i brzu hranu.

Ljubav

Koliko komunikacija u vašem odnosu može biti kamen spoticanja u ovoj sedmici, isto toliko može biti “sredstvo” da mnoge situacije riješite i stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Sad je samo pitanje koliko ćete vi imati snage da tu istu komunikaciju usmerite na jednu ili na drugu stranu. Partner će u ovoj nedjelji mijenjati raspoloženja na dnevnoj bazi, na vama je da pokušate da to svojim unutrašnjim mirom i pojačanim razumijevanjem “kontrolišete”. Slobodni Jarčevi – ovaj period je više za neke površne flertove ili povremenu komunikaciju. Ako želite više od toga, moraćete da budete strpljivi i uporni.

Posao

Neke komplikacije vas očekuju u komunikaciji sa saradnicima i kolegama. Teško se sporazumijevate sa nekima od njih, pogotovo sa onim osobama koje nemaju dovoljno strpljenja da vas saslušaju i koje samo žele da tvrdoglavo rade stvari na svoj način. Nemojte i vi biti nestrpljivi, na taj način biće maltene pa nemoguće da dođete do nekog rešenja. No, isto tako – možete shvatiti da ste u prethodnom periodu napravili grešku ili propust u radu i sada će biti potrebno da to ispravite i regulišete.

Novac

Dosta stabilno.

Zdravlje

Alergije, povrede, više opreza u saobraćaju.

VODOLIJA

Hrana

Iz svoje ishrane trebali biste da izbacite mesne prerađevine, proizvode od bijelog brašna, grickalice, slatkiše. Započnite dan sa sokom od pomorandže, grejpfruta, limuna, koristite maslinovo ulje, đumbir, mlečne proizvode, med i naravno – dosta svježeg povrća.

Ljubav

Ulaskom Merkura koji vlada vašim poljem ljubavi i zabave u Ovna, slobodne Vodolije dodatno dobijaju podsticaj da se pokrenu, ali isto tako – dobijaju još veću pozornost od strane suprotnog pola. Ovo je odličan period za nova poznanstva, za interesantnu komunikaciju i za mnogo flertovanja – nešto u čemu vi uživate. Baš u ovoj sedmici kockice se jako lepo mogu složiti između vas i jedne osobe i pokrenuti dešavanja u pravom smjeru. Zauzeti – pravu priču sa partnerom imate, bolje ćete se razumijeti i lakše slagati. Isto tako – podsticaćete i davati vjetar u leđa jedno drugom. Biće sitnih napetosti, ništa strašno.

Posao

I po pitanju posla slijedi vam period velikih dešavanja. Rješavajte papirološka pitanja, rješavajte dogovore i pripremajte se da lagano finiširate neke poslove koje ste pokrenuli u prethodnom periodu. Dobar je momenat i za nove poslovne aktivnosti i nove priče – samo vodite računa da kada dogovarate finansijski momenat posla – lepo razumijete jedni druge. Pod dejstvom ste velike i aktivne energije i ovo jeste vrijeme da se pokrenete na svaki mogući način. Naradićete se, ali ćete biti više nego zadovoljni.

Novac

Troškovi vam bukvalno jedu novac.

Zdravlje

Sitne tegobe, ali dovoljne da vas nerviraju – alergije, prehlade, manje povrede.

RIBE

Hrana

Pojačajte unos sezonskog povrća i voća, naročito blitve, zelene salate, zelja, mladog kupusa, ali i krušaka, jabuka, crvenog grejpfruta. Konzumirajte hleb i peciva od integralnog brašna, smanjite unos mesa, ali pojačajte mliječne proizvode.

Ljubav

Sa vašeg ljubavnog neba polako se sklanjaju bar oni najtamniji oblaci. Ne mogu reći da će vam sve biti savršeno sa voljenom osobom, jer ste vi više nego sposobni da u trenutku iskomplikujete i sebi život ali i odnos sa partnerom – ali ipak se vide neki pomaci na bolje. Ako ništa drugo – makar ćete početi da razgovarate otvorenije i iskrenije i vi ćete brzo shvatiti da ste se zbog nekih situacija bez ikakvog razloga nervirali i opterećivali. Idite dalje zajedno, polako. Slobodne Ribe – ma dešavanja ima puno sa suprotnim polom, ali suviše je mutna i zapetljana situacija da bi trebalo donositi konkretnije odluke. Sačekajte.

Posao

Od ulaska u ovu nedjelju uspevate da na lakši način pohvatate končiće poslovnih dešavanja i da se bolje organizujete, a samim tim – i budete efikasniji ali i smanjite nivo stresa kod vas. Napravili ste u proteklom periodu jednu dobru osnovu, i čak iako sada bude brzih dešavanja u poslovnom segmentu – mirnije ćete funkcionisati. Neke odluke sazrijevaju u vašoj glavi i sada jeste trenutak da povučete odgovarajuće poteze. Odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima je korektniji u ovoj sedmici.

Novac

Olakšane finansijske okolnosti. Još uvek je dosta troškova za kuću i ukućane, ali snalazite se.

Zdravlje

Čuvajte grlo. Moguće su glavobolje.

Astrolog: Olga Savić

Advertisement
Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

HOROSKOP

Blizancima odlično ide na poslu, Strijelcu se mijenja sve u ljubavi, šta vas čeka?

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja tokom marta

Stiže nam proljeće i sa njim novi astro aspekti. Veliki mjesečni horoskop za mart 2021. godine donosi detaljnu astrološku prognozu.

Ovan

Posao: Sve ono što vas je kočilo tokom februara konačno nestaje. Kako biste postigli poslovni uspjeh u martu, ne osvrćite se na prošle situacije. Doći će i do značajnog finansijskog poboljšanja.

Ljubav: Zahvaljujući podršci koju imate od voljene osobe dobijate snagu da se lakše izborite sa nekim ne baš tako prijatnim situacijama. Pojedini Ovnovi čak planiraju zajednički život. Slobodni će ući u vezu o kojoj maštaju. To očekujte od 20. marta, kada ulazite u jedan od najuspješnijih perioda u ovoj godini, koji će vam se najviše odraziti na ljubav i nove početke.

Zdravlje: Odlično, samo budite umjereni u svemu.

Bik

Posao: Vaša upornost i trud će vas dovesti do novog radnog mjesta ili ukoliko ste nezaposleni, do željenog posla. Pronaći ćete i nove načine da izmirite obaveze koje još niste.

Ljubav: U martu ćete dobiti jasniji pogled na bivšeg partnera. Ukoliko ste još u februaru razmišljali o pomirenju i dalje stojite pri tome, znajte da to neće uspeti ako se oboje ne promijenite. S druge strane, nova ljubav će zamijeniti staru. U prve dvije nedjelje marta može doći do veze sa osobom koju znate preko posla ili sa nekim ko je dosta stariji od vas. Pružite šansu samo stabilnim partnerima, a izbjegavajte neodgovorne osobe.

Zdravlje: Moguće su alergije.

Blizanci

Posao: Nakon prve nedelje marta situacija na poslu će krenuti nabolje. Sredinom mjeseca dolazi do dobrih rezultata, čak će se to odraziti i na vaše finansije.

Ljubav: Zauzeti Blizanci treba da budu oprezniji i da ne daju prazna obećanja. U narednom periodu vi ste ti koji možete ugroziti vašu vezu nametanjem svojih želja i potreba. Budite svjesni da s vašom voljenom osobom možete prevazići sve uz dogovor. Slobodne bi mogla da osvoji osoba koja se već duže vrijeme trudi oko njih. Postoji mogućnost da vam se ne dopada ili da je starija od vas, ali dajte sebi priliku, jer mogli biste da se pozitivno iznenadite.

Zdravlje: Skloni ste prehladama.

Ljubav između ovih znakova je u startu osuđena na propast

Rak

Posao: Mart će biti veoma bitan za vas, i to u svim oblastima života. Imaćete sreće i sa novcem koji može doći i iz inostranstva.

Ljubav: Ako ste u tajnoj vezi, budite oprezni, jer vas vaše ponašanje može razotkriti. Takođe, ako nešto tajite od voljene osobe, može biti otkriveno. Sada sve što je tajno u vašem životu predstavlja rizik. Slobodni Rakovi bi mogli obnoviti vezu sa bivšim partnerom. Ako budete vjerovali sebi, znali šta je dobro za vas, svojom odanošću, dolazite do pomirenja. Ukoliko vas na bilo koji način odbije, povucite se, jer biće još povoljnih trenutaka u narednim mjesecima.

Zdravlje: Dobro se osjećate.

Lav

Posao: Spremni ste za veće poslovne promene. Sredinom marta, preko novog ugovora, dolazite do novca, a potom sledi period za kredite i pozajmice.

Ljubav: Samim početkom trećeg mjeseca otvaraju vam se vrata za ljubav. Ako ste već planirali zajednički život i to odlagali, ponovo se stvaraju uslovu za to. Pred vama je sva ljubavna sreća ovog svibeta. I vi sami osećate tu neku toplu energiju, koja vam najavljuje bolje dane na emotivnom planu. Slobodni će upoznati pravu osobu koja će ih preporoditi. Iako mnoge od vas muči bivša ljubav, ta zainteresovanost će nestati s pojavom nekog novog.

Zdravlje: Prati vas dobro raspoloženje.

Horoskopski znak u kome se rađa najviše bogatih i slavnih

Djevica

Posao: Konačno izlazite iz poslovnog haosa. Ovog mjeseca vas očekuju veće nagrade i trajni rezultati. Još ste skloni trošenju novca na zadovoljstva, budite umjereniji.

Ljubav: Početak marta donosi jednu veoma lijepu ljubavnu priču. Jedna emotivna i strastvena osoba će se boriti za vas. Do vašeg upoznavanja će doći preko nekog vašeg zajedničkog prijatelja. Kod zauzetih Devica popušta tenzija s emotivnim partnerom s kojim ste i poslovno povezani. Pored svega navedenog, mart priča i o bivšim ljubavima, pomirenjima, kao i drugoj šansi.

Zdravlje: Odlično, osnećate se snažno i vitalno. Kontrolišite apetit.

Vaga

Posao: Mart ćete pamtiti po fenomenalnim rezultatima i sjajnim promjenama. Sve ono što vas je kočilo nestaje. Svoje ciljeve stavljate na prvo mjesto, pa lakše dolazite i do novca.

Ljubav: Ukoliko je u februaru došlo do nekih pomirenja, ona imaju velike mogućnosti opstanka. Da bi sve to prošlo uspješno, ne dopustite nikome iz vaše blizine da utiče na vas. Početkom marta, moguće je poboljšanja odnosa s voljenom osobom, a kako će se dalje vaša veza razvijati zavisi isključivo od vas samih. Svako pretjerano zamjeranje partneru ili ljubomora mogli bi da dovedu do svađa pa i raskida.

Zdravlje: Posvetite se više svom zdravlju.

Škorpija

Posao: Upornost će vam donijeti povoljne rezultate, već početkom marta. Pratite intuiciju, ne investirajte u nesigurna ulaganja, ako želite stabilnije finansije.

Ljubav: Postaje vam jasnije šta vam je potrebno od svoje voljene osobe, kakav odnos sa njom vam godi, a šta vam ne prija… Kakav tip partnera bi vam najviše odgovarao u ovom periodu. Slobodne Škorpije će u trenutku kada budu pomislile da nemaju nimalo sreće u ljubavi, upoznati svoju srodnu dušu. Doživjeće ljubav o kojoj sanjaju.

Zdravlje: Bićete malo zdravstveno nestabilni i osbetljivi, ali će se situacija smiriti krajem marta kada ćete opet osjetiti vitalnost.

Strijelac

Posao: Mart predstavlja odličan početak nekog privatnog biznisa ili mogućnosti za dodatnu zaradu i rad od kuće. Razmišljaćete i o kupovini automobila.

Ljubav: Neplanirane okolnosti vas tokom marta spajaju s bivšim partnerom. Vaš kontakt će se obnoviti putem starih zajedničkih prijatelja i može povoljno uticati na vaše pomirenje. Slobodnim Strelčevima se jako drag prijatelj ponovo vraća u život i on će ih upoznati sa vrlo interesantnom osobom. Druga polovina marta će biti burnija, pa ćete biti skloni ulaženju u nagle veze. Moguće su i ljubavi na prvi pogled, sa zauzetim ili razvedenim partnerom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada.

Znakovi Zodijaka koji jednom osobinom uništavaju svoje veze

Jarac

Posao: Početkom marta završite ono što ste započeli u februaru. Ako budete čekali kraj mjeseca, možete propustiti poslovnu priliku koja vam se neće ponovo pružiti. Kada je reč o finansijama ovaj period je kao stvoren za novac.

Ljubav: Veza u kojoj ste bi mogla postati problematična, ukoliko budete uporno tražili od partnera nešto što on nije u stanju da vam pruži. Pojedini slobodni Jarčevi će se ponovo sresti sa starim partnerima, ali se ne nadajte pomirenju odmah. Bliski ljudi će vam u svemu tome biti velika podrška. No, bili zauzeti ili ne, ljubav će vam već od sredine marta biti naklonjenija.

Zdravlje: Osjetljivi su vam disajni organi.

Vodolija

Posao: Mart vam donosi bolje periode na poslovnom planu i oni će se zadržati sve do juna. Astrološko polje finansija je odlično postavljeno. Nezaposleni mogu da očekuju dobitak posla.

Ljubav: Nemojte ostajati u toksičnim ljubavnim odnosima u kojima patite. Samo sebe iscrpljujete, a do poboljšanja ne dolazi. Vrijeme je za promene. Početkom marta, u vaše sazvežđe ulazi Venera i tu će boraviti narednih mesec dana, što će predstavljati povoljan period za ljubav, nove početke, za rad na sebi i onome što vas čini srećnim. Drugi dio mjeseca najavljuje romantične ljubav.

Zdravlje: Vraća vam se energija i optimizam.

Ribe

Posao: Ozbiljno se posvetite svojim ciljevima. Ukoliko radite posao koji volite, on će vam omogućiti najveća ostvarenja. Slijede i bolji dani na finansijskom polju.

Ljubav: Vraćaju vam se srećne okolnosti, a problemi sa kojima ste se borili već duže vreme nestaju. Početak marta donosi i pomirenje s partnerom s kojim ste razdvojeni par meseci. Partner iz inostranstva trenutno je glavni akter vašeg ljubavnog života. Osim toga, većina Riba pokreće planove o zajedničkom životu. Slobodni pripadnici ovog znaka će privlačiti pažnju gdje god da se pojave.

Zdravlje: Sunce u vašem sazvežđu, donosi vam dobro zdravlje. A sami više obraćate pažnju na reakcije u organizmu.

Izvor: Noizz

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije