Connect with us

Pravila komentarisanja

Administratori portala “Berane Online” ovlašćeni su za primjenu pravila komentarisanja.

Ukoliko administratori portala “Berane Online” utvrde kršenje pravila komentarisanja, uslijediće upozorenje ili zabrana korisniku na korišćenje korisničkog naloga.

Pristup portalu “Berane Online”, odnosno komentarisanju, može se onemogućiti i bez prethodnog upozorenja.

Komentari objavljeni na portalu “Berane Online” ne odražavaju stav vlasnika i uredništva.

Na portalu “Berane Online” zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti čije ime se pojavljuje u tekstovima portala kao i korišćenje vulgarnih i neprimjerenih riječi. Svako korišćenje portala suprotno prethodno navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu uz trajno ili privremeno zabranjen pristup.

Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u tekstovima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa.

Nije dozvoljeno postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, šovinstičkog i uvredljivog sadržaja.

Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica.

Nije dozvoljena upotreba tzv. keyeva, hackova, crackova ili drugog materijala ilegalne prirode, uključujući ilegalne stranice za download.

Prestupi ove vrste rezultiraće trajnom zabranom korišćenja korisničkog naloga.

Zabranjeno je oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatnih informacija u vezi sa sadržajem portala.

Zabranjeno je objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji podliježu autorsko-pravnoj zaštiti.

Zabranjeno je prikupljanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posjetilaca ili korisnika Portala.

Komentari i sadržaj koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještenja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.

Odluka administratora je konačna i na nju korisnici nemaju pravo žalbe.

Registracija korisnika

Samo korisnici koji se registruju mogu komentarisati sadržaj Portala, u skladu sa ovim Pravilima.

Registrovanjem na portalu “Berane Online” korisnik unosi istinite podatke i bira korisničko ime i lozinku. Zabranjena je upotreba uvrijedljivih korisničkih imena.

Za sve objavljene sadržaje pod korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik. Portal “Berane Online” nije odgovoran za neovlašćeno korišćenje naloga, kao ni moguću štetu na taj način učinjenu trećim licima.

Portal “Berane Online” ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu ukidanjem korisničkog naloga i usluga za koje je korisnik registrovan.