Connect with us

PROMO

ZAKAŽITE VAŠ TERMIN

Nadogradnja 100% prirodne kose u frizerskom salonu „Top hair“ u Beranama (FOTO)

„Pored standardnih frizerskih usluga, u našoj ponudi su najkvalitetniji tretmani za njegu i oporavak kose“, poručuje vlasnik salona Mirko Šekularac

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Frizerski salon za žene i muškarce „Top hair“ nalazi se u centru Beranama, u Teramskoj ulici, i svim svojim klijentima nudi kompletnu frizersku uslugu, uz upotrebu vrhunske Revlon kozmetike.

„Pored standardnih frizerskih usluga, u našoj ponudi su najkvalitetniji tretmani za njegu i oporavak kose.

U cilju zadovoljstva i ljepote klijenata, pružamo inovativne trendove njege kose preparatima koji garantuju visok kvalitet usluge. Revlon kozmetika se ubraja u pet vodećih kozmetičkih brendova u svijetu, a njega kose uz pomoć preparata ove renomirane kompanije učiniće da zablistate u punom sjaju“, poručuje vlasnik salona „Top hair“ Mirko Šekularac, čiji su radovi proglašeni za najbolje u Španiji u 2020. godini.

Nadogradnja kose – najbolje na tržištu

Iz ponude frizerskog salona „Top hair“ izdvajamo uslugu nadogradnja 100% prirodne kose najboljim tehnikama.

Ovaj salon nabavlja kosu i samostalno je tretira i obrađuje prema poslednjim hair care standardima.

„Posebno je peremo, klasiramo, farbamo, sve prije same aplikacije. Naš salon dobija potpuno prirodnu kosu siječenu u repu.

Nakon toga je obrađujemo – pravimo novu boju i, zajedno sa našim klijentkinjama, biramo teksturu i apliciramo je kako bismo je što bolje uklopili sa njihovim kosom!

Uvjeravamo vas da je naša kosa najbolja na tržištu.

Naše klijentkinje, koje se iznova vraćaju u salon i preporučuju naše usluge, upravo su dokaz za to“, poručuju iz ovog salona.

Kvalitet usluge, profesionalnost i posvećenost klijentkinjama je upravo ono što izdvaja „Top hair“ od drugih hair care salona!

Zakažite vaš termin! 

Bilo da vam je potrebna moderna ili klasična frizura, ovaj je salon prava adresa za vas. Rado će saslušati svaki vaš predlog, a njihovo stručno i ljubazno osoblje će vam pružiti svu neophodnu pomoć oko izbora odgovarajuće frizure koja će istaći vašu ličnost na najbolji mogući način.

Ukoliko želite da promijenite ili osvežite boju vaše kose, frizerski studio „Top hair“ nudi i usluge farbanja, izvlačenje pramenova, kao i moderne tehnike koloracije kose.

U njihovom radu koristte vrhunske farbe koje neće oštetiti vašu kosu, već joj dati jedinstven i upečatljiv izgled.

Posjetite salon „Top hair“ i lično se uvjerite u kvalitet njihovih usluga.

Radno vrijeme salona je od 9 do 20 sati, uključujući i subotu i nedelju. Ponedjeljkom ne rade.

Zakažite vaš termin na vrijeme!

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem
Advertisement
Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

PROMO

Firma „Elegant stone“: Granit, mermer, onix, kvarc…

Obrada svih vrsta granita i mermera. U svom asortimanu imaju pločice od porcelana… Firma nudi uslužno rezanje i obrađivanje svih materijala. Opremanje kuhinja granitnim elementima, kao i oblaganje stepeništa, solbanka, kupatila… Pored ovoga, nude i izradu nadgrobnih ploča od najtraženijih materijala. Možete ih kontaktirati na sledeće brojeve telefona: 068 820 940 i 068 820 941

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Firma „Elegant stone“ iz Berana bavi se obradom svih vrsta granita i mermera. U svom asortimanu imaju pločice od porcelana, veliki broj različitih dezena onix-a, kao i raznovrsnog dekorativnog kamena.

Osim prodaje, firma nudi uslužno rezanje i obrađivanje svih materijala. Poseban akcenat daju na građevinske vrste granita i mermera.

Opseg njihove djelatnosti obuhvata opremanje kuhinja granitnim elementima, kao i oblaganje stepeništa, solbanka, kupatila…

Pored ovoga, nude i izradu nadgrobnih ploča od najtraženijih materijala: Impala, Bengala, Apsolute Black, kao i bijele i smeđe vrste granita kristalina i grej kristal.

Firma okuplja tim profesionalaca koji je spreman da odgovori svim zahtjevima savremenog kupca. Nudi opcije za maloprodaju, kao i za veleprodaju.

Firma Elegant stone je osnovana 2018. godine.

„Naša misija je da pored prodaje i obrade raznovarnog kamena, koju nudimo od samog starta, djelatnost proširimo i na stvaranje finalnog proizvoda. Firma djeluje na prostoru cijele Crne Gore sa tendencijom širenja. Dobavljači sa kojima poslujemo su eminentne firme sa sjedištem u Turskoj, Indiji, Kini i Egiptu“, poručuju iz ove firme.

Firma „Elegant stone“ se nalazi u Beranama u industrijskoj zoni Rudeš.

Možete ih kontaktirati na sledeće brojeve telefona: 068 820 940 i 068 820 941.

Nastavite sa čitanjem

MODA

Frizerski salon „Top hair“: Uvjerite se u kvalitet njihovih usluga

Ovaj salon za muškarce i žene pravo je mjesto da ostvarite najbolje za vašu kosu

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Ako želite da frizura bude vaš znak prepoznavanja, posjetite frizerski salon „Top hair“.

Ovaj salon za muškarce i žene se nalazi na novoj adresi – Teramska ulica, centar Berana – i pravo je mjesto da ostvarite najbolje za vašu kosu.

Prijatan ambijent, nov enterijer, izuzetan kvalitet, preporuke stalnih mušterija, profesionalan pristup ljubaznog osoblja, prepoznatljivost su ovog salona. U njihovom poslovanju najvažniji su inspiracija i kreativnost.

Mirko Šekularac, vlasnik salona čiji su radovi proglašeni za najbolje u Španiji u 2020. godini (o čemu smo i pisali), i njegovi zaposleni konstantno prate inovacije i primjenjuju ih u svom radu. Takođe, koriste najkvalitetnije preparate za njegu kose (Revlon).

Posjetite salon „Top hair“ i lično se uvjerite u kvalitet njihovih usluga.

Radno vrijeme salona je od 9 do 20 sati, uključujući i subotu i nedelju. Ponedjeljkom ne rade.

Podsjetimo, salon se ranije nalazio u ulici 13. jula bb (u blizini marketa „Ananas“).

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

Facebook

Instagram

Najčitanije