Connect with us

PROMO

U BERANAMA, INDUSTRIJSKA ZONA RUDEŠ

Firma „Elegant stone“: Granit, mermer, onix, kvarc…

Obrada svih vrsta granita i mermera. U svom asortimanu imaju pločice od porcelana… Firma nudi uslužno rezanje i obrađivanje svih materijala. Opremanje kuhinja granitnim elementima, kao i oblaganje stepeništa, solbanka, kupatila… Pored ovoga, nude i izradu nadgrobnih ploča od najtraženijih materijala. Možete ih kontaktirati na sledeće brojeve telefona: 068 820 940 i 068 820 941

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Firma „Elegant stone“ iz Berana bavi se obradom svih vrsta granita i mermera. U svom asortimanu imaju pločice od porcelana, veliki broj različitih dezena onix-a, kao i raznovrsnog dekorativnog kamena.

Osim prodaje, firma nudi uslužno rezanje i obrađivanje svih materijala. Poseban akcenat daju na građevinske vrste granita i mermera.

Opseg njihove djelatnosti obuhvata opremanje kuhinja granitnim elementima, kao i oblaganje stepeništa, solbanka, kupatila…

Pored ovoga, nude i izradu nadgrobnih ploča od najtraženijih materijala: Impala, Bengala, Apsolute Black, kao i bijele i smeđe vrste granita kristalina i grej kristal.

Firma okuplja tim profesionalaca koji je spreman da odgovori svim zahtjevima savremenog kupca. Nudi opcije za maloprodaju, kao i za veleprodaju.

Firma Elegant stone je osnovana 2018. godine.

„Naša misija je da pored prodaje i obrade raznovarnog kamena, koju nudimo od samog starta, djelatnost proširimo i na stvaranje finalnog proizvoda. Firma djeluje na prostoru cijele Crne Gore sa tendencijom širenja. Dobavljači sa kojima poslujemo su eminentne firme sa sjedištem u Turskoj, Indiji, Kini i Egiptu“, poručuju iz ove firme.

Firma „Elegant stone“ se nalazi u Beranama u industrijskoj zoni Rudeš.

Možete ih kontaktirati na sledeće brojeve telefona: 068 820 940 i 068 820 941.

Nastavite sa čitanjem
Advertisement
Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

GRADSKI VODIČ

Frizerski salon „Top hair“: Uvjerite se u kvalitet njihovih usluga

Ovaj salon za muškarce i žene pravo je mjesto da ostvarite najbolje za vašu kosu

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Ako želite da frizura bude vaš znak prepoznavanja, posjetite frizerski salon „Top hair“.

Ovaj salon za muškarce i žene se nalazi na novoj adresi – Teramska ulica, centar Berana – i pravo je mjesto da ostvarite najbolje za vašu kosu.

Prijatan ambijent, nov enterijer, izuzetan kvalitet, preporuke stalnih mušterija, profesionalan pristup ljubaznog osoblja, prepoznatljivost su ovog salona. U njihovom poslovanju najvažniji su inspiracija i kreativnost.

Mirko Šekularac, vlasnik salona čiji su radovi proglašeni za najbolje u Španiji u 2020. godini (o čemu smo i pisali), i njegovi zaposleni konstantno prate inovacije i primjenjuju ih u svom radu. Takođe, koriste najkvalitetnije preparate za njegu kose (Revlon).

Posjetite salon „Top hair“ i lično se uvjerite u kvalitet njihovih usluga.

Radno vrijeme salona je od 9 do 20 sati, uključujući i subotu i nedelju. Ponedjeljkom ne rade.

Podsjetimo, salon se ranije nalazio u ulici 13. jula bb (u blizini marketa „Ananas“).

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

Facebook

Instagram

Najčitanije