Connect with us

MUZIKA

NAJVEĆI FESTIVAL NA SJEVERU CRNE GORE ZA MLADE

BERANE: VEČERAS OD 20 SATI THUNDER FEST U PARKU PORED LIMA

Nastupiće najbolji gradski DJ-evi Coa, Savke, Viki, Pasixzer i Tripl dabl. Kvalitetan elektronski zvuk, besplatan ulaz, otvoreni šankovi, povoljne cijene hrane i pića, dovoljan su razlog da posjetite večeras beranski festival

Najveći festival na sjeveru Crne Gore za mlade „Thunder fest“ održaće se večeras u gradskom parku pored Lima u Beranama, a nastupiće najbolji gradski DJ-evi Coa, Savke, Viki, Pasixzer i Tripl dabl.

Festival počinje u 20 sati, a posjetioci će imati prilike da uživaju u jednodnevnom muzičko-scenskom događaju, na tematski osmišljenoj bini, na festivalu koji će biti organizovan po najvišim produkcijskim standardima.

Kvalitetan elektronski zvuk, besplatan ulaz, otvoreni šankovi, povoljne cijene hrane i pića, dovoljan su razlog da posjetite večeras Thunder fest.

„Pažljivo odabran program, zanimljiv koncept sa nastupima lokalnih izvođača, kao i činjenica da publika doživljava festival kao priliku da na jednom mjestu tokom jedne večeri, u pravoj festivalskoj atmosferi uživa u nastupima izvođača, pozicionirala je Thunder fest kao jedan od tri najveća festivala u Crnoj Gori“, podsjećaju organizatori.

Organizator Thunder fest-a je Opština Berane, a festival je dobio podršku od Ministarstva ekonomskog razvoja Crne Gore, Nikšićke pivare, MTEL-a.

Prijatelji festivala su lokali The Smugglers, Pab štab, Bonaca i Pub Tag.

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

MUZIKA

(FOTO) Andrijevica: Veliki koncert Galije u nedjelju, počinju Dani meda i rakije

U sklopu manifestacije, u subotu će na gradskom trgu biti održan koncert grupe Regeneracija iz Berana od 20h, dok će nakon njih nastupiti Rock ko fol iz Prijedora. U nedjelju vas očekuje na istom mjestu nastup Ansambla Toć iz Kotora od 20h. Nakon njih, oko 22 sata, počeće koncert velikog regionalnog rok sastava Galija

Foto: Privatna arhiva

Koncertima grupa Regeneracija iz Berana (Novo Rakočević, Bobo Spasojević i ostali) u subotu, 19. avgusta, od 20h na gradskom trgu i Rock ko fol iz Prijedora, koji će nastupiti nakon njih, počinju Dani meda i rakije u Andrijevici, koji se u ovoj opštini održavaju prvi put u organizaciji Turističke organizacije Andrijevica.

Foto: Privatna arhiva

„Manifestacija će zvanično biti otvorena u subutu preko dana, u 16 sati“, kazao je Branko Đukić, direkor TOA za Portal Berane online.

Foto: Privatna arhiva

U nedjelju, 20. avgusta, na programu je koncert Ansambla Toć iz Kotora. Nakon njih, oko 22 sata, nastupiće veliki regionalni rok sastav Galija.

Foto: Privatna arhiva

„Veliku zahvalnost za organizaciju ovog velikog događaja dugujemo Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma i Opštini Andrijevica, kao i turističkim organizacijama Budve i Kotora“, naveo je Đukić.

Piše: Berane online

Foto: Privatna arhiva

 

Nastavite sa čitanjem

MUZIKA

Berane: Večeras veliki koncert Peđe Medenice u glavnoj ulici

Prije nastupa popularnog pjevača, publiku će zabavljati DJ Pasixzer

Foto: E-Stock/Danijel Milutinovic

Sekretarijat za kulturu, omladinu i odnose sa NVO Opštine Berane organizuje večeras koncert Peđe Medenice u glavnoj ulici u Beranama.

Koncert će početi u 21h, a prije nastupa popularnog pjevača, publiku će zabavljati DJ Pasixzer.

Koncert se organizuje u sklopu beranskog COOLturnog ljeta.

Nastavite sa čitanjem

MUZIKA

Berane: Veliki koncert Peđe Medenice u srijedu u glavnoj ulici

Koncert se organizuje u sklopu beranskog COOLturnog ljeta

Medenica

Umjesto 21. jula, za kada je prvobitno bio zakazan koncert Peđe Medenice u Beranama povodom Dana opštine, on će se održati u srijedu veče, 16. avgusta od 21 sat, u glavnoj gradskoj ulici.

Tada je iz Sekretarijata za kulturu, omladinu i odnose sa NVO Opštine Berane saopšteno da je koncert otkazan zbog tragične smrti djevojčice u rijeci Lim.

Koncert se organizuje u sklopu beranskog COOLturnog ljeta, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Piše: Berane online 

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije