Connect with us

HRONIKA

OGLASILI SE ZVANIČNIM SAOPŠTENJEM

(FOTO) Beransko tužilaštvo: Eksplozija na Buču izazvala štetu većih razmjera

Iz policije su najprije kazali da nema materijalne štete, ali je nakon uviđaja utvrđeno da je napravljena šteta većih razmjera

Foto: Berane online

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama saopštilo je da je eksplozivna naprava koja je bačena sinoć u porodičnom dvorištu G.J. i Ž.J., u beranskom naselju Buče, izazvala veću materijalnu štetu.

Foto: Berane online

Dežurni tužilac i portparol ODT, Marko Bojović, rekao je Portalu RTCG da je šteta napravljena kako na kući u kojoj G.J. i Ž.J. stanuju, tako i na susjednoj kuci.

“Uviđaj smo obavili sa vještacima iz policije i izviđaj je u toku. Za sada ne znamo o kojoj vrsti eksploziva se radi”, kazao je Bojović.

Foto: Berane online

On je rekao da u eksploziji nije bilo povrijeđenih.

Eksplozija u naselju Buče dogodila se jutros oko 3 sata, i čula se u većem dijelu grada.

Foto: Berane online

Iz policije su najprije kazali da nema materijalne štete, ali je nakon uviđaja utvrđeno da je napravljena šteta većih razmjera.

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

HRONIKA

Uhapšeni Beranci u Beogradu: Zaplijenjeno tri kilograma heroina

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje kilograma droge, pretresom vozila pronađena još dva kilograma

Beogradska policija zaplijenila je oko tri kilograma heroina i uhapsila crnogorske državljane M.Š. (38) i V.Š. (30), obojica iz Berana, kao i D.I. (25) iz Beograda, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Policija je u dvorištu napuštene kuće u Barajevu zatekla i uhapsila osumnjičene prilikom primopredaje kilograma heroina, a pretresom vozila kojim su se dovezla dvojica državljana Crne Gore, u specijalno izgrađenom bunkeru, pronađena su još dva kilograma te droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavite sa čitanjem

HRONIKA

Bijelo Polje: Bačen eksploziv na auto policajca

„Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja identiteta NN lica ili više njih koji su postavili eksplozivnu napravu“, kazali su iz tužilaštva

Osnovno državno tužilaštvo u Bijelom Polju saopštilo je da je sinoć, oko dva sata iza ponoći, u tamošnjem naselju Rakonje došlo do eksplozije ispred porodične kuće policijskog službenika M.R.

Utvrđeno da je ispod njegovog vozila postavljen eksploziv.

„Nakon prijavljenog događaja, obavljen je uviđaj na licu mjesta od strane državnog tužioca Danijele Đuković, vještaka zaštite od požara, eksplozija i eksplozivnih sredstava, krim. tehničara i ovlašćenih policijskih službenika OB Bijelo Polje. Na licu mjesta je utvrđeno da je ispod vozila marke ‘Kia’, vlasništvo policijskog službenika M.R. postavljena improvizovana eksplozivna naprava.

„Preduzimaju se sve potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja identiteta NN lica ili više njih koji su postavili predmetnu eksplozivnu napravu. Takođe, nakon izuzetih tragova sa lica mjesta, vještak će se izjasniti o uzroku nastanka eksplozije“, saopšteno je iz ODT-a u Bijelom Polju.

Nastavite sa čitanjem

HRONIKA

Akcija policije: Pretresi u Beranama, Podgorici, Nikšiću, Baru…

Akcija usmjerena na pripadnike OKG

Foto: Uprava policije

Crnogorska policija u saradnji s nadležnim tužilaštvom vrši pretrese u više gradova, nezvanično saznaje TVCG.

U pitanju je, kako nam je saopštio izvor akcija koja se izvodi u Baru, Budvi, Kotoru, Herceg Novom, Podgorici, Beranama i Nikšiću i koja je usmjerena na pripadnike OKG.

U pretrese su uključeni i pripadnici Protivterorističke i Posebne jedinice policije.

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije