Connect with us

SERVISNE INFORMACIJE

AMSCG:

Izmijenjen režim saobraćaja iz Berana prema Bijelom Polju, Andrijevici, Petnjici i Rožajama

Promijenjen je režim saobraćaja na putevima iz Berana sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati. Saobraćaj na regionalnom putu Berane – Petnjica zbog sanacije klizišta biće sa povremenim prekidum ne duže od 30 minuta. Slično je i u ostalim djelovima zemlje. Iz Auto-mota upozoravaju na oprez zbog mogućih odrona na sjeveru

put Berane - Rožaje

Pratite portal Berane online na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

Oni su upozorili da su na dionicama pored rijeka i kosina mogući sitniji odroni.

Na putevima Ribarevine – Berane – Rožaje – Špiljani, Berane –Andrijevica – Plav – Gusinje – Grnčar, Ribarevine – Bijelo Polje – Barski most, Rožaje – Kula – Stubica i Most Zeleni – Vuča, doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Saobraćaj na regionalnom putu Berane – Petnjica zbog sanacije klizišta, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni uz povremene prekide ne duže od 30 minuta.

Povremeni prekid saobraćaja na dionicima Mateševo – Kolašin, Rožaje – Špiljani…

Zbog izvođenja radova na sanaciji regionalnog puta R-13 dionica Mateševo – Kolašin, u zoni Mateševa, saobraćaj će biti u prekidu za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen u terminima od osam do 11, od 13.30 do 16.30 i od 21 sati do ponoći.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihailovica-Pljevlja saobraćaj je obustavljen od deset do 14 sati.

Zbog asfaltiranja, na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen od 13 do 17 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje – Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na regionalnom putu R-13 od Tuzi Ljevoriječkih do Lopata biće obustavljen od deset do 14 sati zbog sanacije.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad – Podgorica zbog rekonstrukcije se saobraća jednom trakom naizmjenično na mjestima radova, a mogući su kraći zastoji, ne duži od 15 minuta.

Zbog radova na magistralnom putu M-4, dionica Podgorica-Tuzi, zatvorena je jedna traka bulevara.

Zbog rekonstrukcije glavnog cjevovoda na regionalnom putu R-18 Pljevlja-Gradac-Šula u ulici Oslobođenja doći će do potpune obustave saobraćaja za sve vrste vozila. Omogućeno je korišćenje alternativnog puta.

Zbog radova na magistralnom putu Đurđevića Tara – Pljevlja, lokalitet raskrsnica Mijakovići, saobraćaj će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Advertisement
Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

SERVISNE INFORMACIJE

Berane: Vodu prije upotrebe prokuvati

Navode da će službe preduzeća vršiti pojačano praćenje svih parametara vode za piće i o eventualnim promjenama blagovremeno informisati javnost.

Pratite portal Berane online na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.

Prema poslednjim analizama, došlo je do zamućenja vode sa izvorišta Merića vrelo, pa se preporučuje da se voda sa gradskog vodovoda prije upotrebe prokuva ili ne koristi za piće, saopšteno je iz preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Berane.

Navode da će službe preduzeća vršiti pojačano praćenje svih parametara vode za piće i o eventualnim promjenama blagovremeno informisati javnost.

Nastavite sa čitanjem

SERVISNE INFORMACIJE

Berane: Uže gradsko jezgro, Pešca, više sela danas nekoliko sati bez struje

Iz CEDIS-a su saopštili da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom

Foto: Berane online

Pratite portal Berane online na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.

Uže gradsko jezgro Berana i prigradsko naselje Pešca danas će do 12 sati biti bez struje zbog planiranih radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

Do 14 sati i 30 minuta struju neće imati: Petnjik, Dapsiće, Tmušiće, Batuni, Ranč, Mršina Bara, planinski prevoj Lokve, Donja Ržanica, Zagorje, Kaludra, Rovca i Lisijevo Polje.

Iz CEDIS-a su saopštili da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, kao i da će u slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odloženi.

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

SERVISNE INFORMACIJE

Djelovi Berana i Andrijevice sjutra nekoliko sati bez struje

Iz CEDIS-a su objasnili da se radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, kao i da će u slučaju loših vremenskih uslova radovi biti odloženi

Glavna ulica u Beranama, Foto: Berane online

Pratite portal Berane online na Facebook-u, Instagramu i Tviteru.

Zbog planiranih radova na mreži djelovi Berana i Andrijevice biće sjutra (ponedeljak, 1. novembar) nekoliko sati bez struje, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS).

U Beranama od 9:00 do 14:00h ostaće bez električne energije potrošači u ulicama Vuka Karađžića, Tufika Softića, Mira i slobode, kao i u dijelu ulice Miljana Vukova.

U Andrijevici od 8:30 do 14:30 sati bez struje će ostati korisnici u užem gradskom jezgru (dio ulice Branka Deletića, pijaca, pošta, T-com poslovnica i objekti u neposrednoj blizini).

Iz CEDIS-a su objasnili da se radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, kao i da će u slučaju loših vremenskih uslova radovi biti odloženi.

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

Facebook

Instagram

Najčitanije