Connect with us

PROMO

U BERANAMA

Personalizovani privesci – „Slovce“: Obradujte sebe ili drage osobe, naručite odmah!

Dostava za sve gradove u Crnoj Gori

Foto: Slovce Berane

Personalizovani privesci svih oblika i veličina samo u kreativnoj radionici „Slovce“ u Beranama.

Foto: Slovce Berane

Napravljeni od epoxy smole. Savršen način da sačuvate uspomene.

Foto: Slovce Berane

Unikatan i idealan poklon. Obradujte sebe ili drage osobe.

Foto: Slovce Berane

Sa štampom fotografije, teksta, motiva ili inicijala po vašoj želji. Simpatičan poklon koji će uvijek biti uz vašu dragu osobu.

Foto: Slovce Berane

Za porudžbine i više informacija pišite u inbox na Instagramu:

https://instagram.com/slovce_?utm_medium=copy_link

Foto: Slovce Berane

Dostava za sve gradove u Crnoj Gori.

Naručite odmah!

Piše: Berane online

Foto: Slovce Berane

Foto: Slovce Berane

 

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

PROMO

Sjutra sajam zapošljavanja u Hotelu Berane: Prijavite se za neku od pozicija u „Nikki Beach Resort & SPA Montenegro“

U Beranama će prezentacija trajati od 12:00 do 16:00h

Foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

Predstavnici hotela “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” će prezentovati otvorene radne pozicije i uslove rada na nekoliko sajmova zapošljavanja u Crnoj Gori, u periodu od 24 – 31. marta.

Sajmovi će se održati na sljedećim lokacijama: u Beranama, 24. marta u hotelu “Berane”; u Tivtu, 27. marta u hotelu “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” i u Nikšiću, 31. marta u hotelu “Onogošt”.

U Beranama će prezentacija trajati od 12:00 – 16:00h, u Tivtu od 10:00-15:00h, dok će u Nikšiću zainteresovani moći da se informišu o pozicijama od 11:00 – 15:00h.

U “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” je prioritet da zaposleni budu zadovoljni. Upravo to predstavlja najbitniji preduslov kreiranja kvalitetne usluge i sadržaja za goste, i na kraju, uspješnog poslovanja.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

“Ove godine, sa novim manadžmentom hotela, za naše zaposlene obezbjeđujemo odličnu startnu zaradu, pored koje se ostvaruje i “service charge”. Pažljivo smo vodili računa da obezbijedimo i adekvatan smještaj u neposrednoj blizini hotela, kao i dva obroka u toku dana. Pored toga, obezbijeđeni su i besplatni sanitarni i ljekarski pregled, ali i prijava i radna dozvola. Za one ambiciozne, nakon sezone u našem hotelu u Tivtu, postoji mogućnost produženja radnog angažmana, ali i odlaska u Nikki Beach Resort & Spa Dubai na dodatno usavršavanje i obuku“ – istakla je direktorica ljudskih resursa Liljana Kochoshka. Ona je dodala da zaposlene raduje i to što se najbliža plaža nalazi na svega nekoliko minuta od smještaja.

Zarade po pozicijama za sezonu 2023. se kreću između 500 i 1300 eura, uz dodatak „service charge“-a. U hotelu „Nikki Beach Resort & Spa Montenegro“ slobodne su radne pozicije u sektoru Recepcije, Domaćinstva, F&B-a, Kuhinje, ali i u sektoru Finansija, a više detalja se može saznati tokom predstojećih sajmova zapošljavanja.

Nikki Beach Resort & Spa Montenegro je luksuzni boutique hotel i plažni klub smješten na obali Bokokotorskog zaliva, u opštini Tivat. Posjeduje 51 sobu i apartman koje karakteriše moderan, prostran i sa ukusom uređen enterijer koji odražava zadivljujuću ljepotu prirodnog okruženja kompleksa. U sklopu rizorta se nalazi prvi i originalni luksuzni koncept plažnog kluba koji kombinuje elemente muzike, gastronomije, zabave, mode, filma i umjetnosti u jedinstvenu destinaciju.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

U hotelu Nikki Beach Hotel & Spa Montenegro gosti će pronaći unutrašnji zen – bilo da zarone u panoramski bazen, oslobode se stresa u Tone Gym teretani, opuste se u džakuziju ili uživaju u nekom od specijalnih tretmana ljepote u Nikki Spa centru, kreiranom sa ciljem da pruži potpun užitak. Od ove sezone, imaće priliku i da uživaju i u novootvorenom ribljem restoranu.

Ovo je prilika za sve koji žele da ostvare konkurentnu zaradu, da rade u dinamičnom timu profesionalaca i steknu dodatna iskustva, radeći po standardima svjetskog lanca, što predstavlja apsolutnu preporuku za dalju karijeru.

Predstavnici hotela „Nikki Beach Resort & SPA“ su zadovoljni posjetom i interesovanjem za otvorenim radnim pozicijama na nedavno održanim sajmovima zapošljavanja u Podgorici, Trebinju i Kotoru, ali su i dalje otvoreni za pronalaženje kvalitetnih kadrova, kojima će pružiti konkurentne uslove rada.

Ne zaboravite ponijeti svoj CV i vidimo se na sljedećem sajmu zapošljavanja.

Više informacija možete dobiti putem na e-mail adrese: careers.montenegro@nikkibeach.com i na web site-u: montenegro.nikkibeach.com.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

Nastavite sa čitanjem

PROMO

Seljak TV: Plemenita priča o životinjama – Sa farme magaraca u Martinićima

Gledajte danas na platformi Seljak.me priču o farmi u Danilovgradu o kojoj se zna na svim kontinentima. Cilj je, kako kažu sa ove platforme, promocija crnogorskih poljoprivrednika i njihovih aktivnosti

Foto: Seljak.me

Prva reportaža u okviru najavljivane internet televizije, Seljak TV, biće emitovana danas, 31. decembra u 15 časova.

Premijerno će biti emitovana reportaža o Farmi magaraca u Martinićima.

“U gostima smo bili kod Darka Saveljića, na Farmi magaraca Martinići u Danilovgradu, farma o kojoj se zna na svim kontinentima, mjesto gdje je magarac našao utočište od zaborava. Prije svega jedna plemenita priča”, kazao nam je Marko Maraš, osnivač najpoznatije poljoprivredne platforme u Crnoj Gori, seljak.me.

Seljak TV je novi segment rada u okviru platforme Seljak.me. Cilj je, kako kažu sa ove platforme, promocija crnogorskih poljoprivrednika i njihovih aktivnost. Seljak TV je samostalna produkcija i svaki gost će imati pravo da izrazi svoje mišljenje, bez cenzure, najavio je Maraš.

Maraš se nada da će ovaj pristup doprinijeti rješavanju problema sela i podstaći na konstruktivne dijaloge u cilju prevazilaženja istih.

Nastavite sa čitanjem

PROMO

TOTALNA RASPRODAJA u OUTLET CENTRU u Beranama – POPUST 50% NA SVE! (FOTO)

Od sjutra (ponedeljak, 20. decembar) nevjerovatno niske cijene samo u Outlet centru u centru Berana. Ovakva prilika se ne propušta i zato požurite!

Foto: Berane online

Očekuje vas: POPUST 50% NA KOMPLETAN ASORTIMAN.

U ponudi je muška, ženska i dječja odjeća.

Radnja se nalazi u glavnoj ulici u Beranama, ulica Mojsija Zečevića (preko puta marketa „Franca“).

Foto: Berane online

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i kupite i ono što ste planirali i ono što niste i u ostalim njihovim radnjama u Bijelom Polju, Podgorici, Baru i Pljevljima.

Foto: Berane online

U ponudi je veliki broj različitih proizvoda najpoznatijih domaćih i svjetskih brendova uz odličan kvalitet i najpovoljnije cijene, a sve to uz fenomenalan popust od 50%.

Foto: Berane online

Budite prvi i nemojte da dozvolite da ono što ste priželjkivali, ili planirali kupi neko prije vas.

Nevjerovatni popusti, totalna rasprodaja i odlične cijene očekuju vas u Outlet centrima.

Foto: Berane online

Za malo novca kupite sve ono što ste oduvijek željeli.

NA POPUSTU SU:

– Jakne,
– Džemperi,
– Pantalone,
– Dukserice,
– Farmerice,
– Trenerke,
– Veš…

Akcija u Outlet centru traje do isteka zaliha.

Foto: Berane online

POŽURITE!

Radno vrijeme je od 9 do 20 sati svakog radnog dana, uključujući i subotu.

Outlet centar, korak ispred drugih!

Piše: Berane online

Foto: Berane online

Foto: Berane online

 

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije