Connect with us

PROMO

NAKON BERANA, SAJMOVI ĆE BITI U TIVTU I NIKŠIĆU

Sjutra sajam zapošljavanja u Hotelu Berane: Prijavite se za neku od pozicija u „Nikki Beach Resort & SPA Montenegro“

U Beranama će prezentacija trajati od 12:00 do 16:00h

Foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

Predstavnici hotela “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” će prezentovati otvorene radne pozicije i uslove rada na nekoliko sajmova zapošljavanja u Crnoj Gori, u periodu od 24 – 31. marta.

Sajmovi će se održati na sljedećim lokacijama: u Beranama, 24. marta u hotelu “Berane”; u Tivtu, 27. marta u hotelu “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” i u Nikšiću, 31. marta u hotelu “Onogošt”.

U Beranama će prezentacija trajati od 12:00 – 16:00h, u Tivtu od 10:00-15:00h, dok će u Nikšiću zainteresovani moći da se informišu o pozicijama od 11:00 – 15:00h.

U “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” je prioritet da zaposleni budu zadovoljni. Upravo to predstavlja najbitniji preduslov kreiranja kvalitetne usluge i sadržaja za goste, i na kraju, uspješnog poslovanja.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

“Ove godine, sa novim manadžmentom hotela, za naše zaposlene obezbjeđujemo odličnu startnu zaradu, pored koje se ostvaruje i “service charge”. Pažljivo smo vodili računa da obezbijedimo i adekvatan smještaj u neposrednoj blizini hotela, kao i dva obroka u toku dana. Pored toga, obezbijeđeni su i besplatni sanitarni i ljekarski pregled, ali i prijava i radna dozvola. Za one ambiciozne, nakon sezone u našem hotelu u Tivtu, postoji mogućnost produženja radnog angažmana, ali i odlaska u Nikki Beach Resort & Spa Dubai na dodatno usavršavanje i obuku“ – istakla je direktorica ljudskih resursa Liljana Kochoshka. Ona je dodala da zaposlene raduje i to što se najbliža plaža nalazi na svega nekoliko minuta od smještaja.

Zarade po pozicijama za sezonu 2023. se kreću između 500 i 1300 eura, uz dodatak „service charge“-a. U hotelu „Nikki Beach Resort & Spa Montenegro“ slobodne su radne pozicije u sektoru Recepcije, Domaćinstva, F&B-a, Kuhinje, ali i u sektoru Finansija, a više detalja se može saznati tokom predstojećih sajmova zapošljavanja.

Nikki Beach Resort & Spa Montenegro je luksuzni boutique hotel i plažni klub smješten na obali Bokokotorskog zaliva, u opštini Tivat. Posjeduje 51 sobu i apartman koje karakteriše moderan, prostran i sa ukusom uređen enterijer koji odražava zadivljujuću ljepotu prirodnog okruženja kompleksa. U sklopu rizorta se nalazi prvi i originalni luksuzni koncept plažnog kluba koji kombinuje elemente muzike, gastronomije, zabave, mode, filma i umjetnosti u jedinstvenu destinaciju.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

U hotelu Nikki Beach Hotel & Spa Montenegro gosti će pronaći unutrašnji zen – bilo da zarone u panoramski bazen, oslobode se stresa u Tone Gym teretani, opuste se u džakuziju ili uživaju u nekom od specijalnih tretmana ljepote u Nikki Spa centru, kreiranom sa ciljem da pruži potpun užitak. Od ove sezone, imaće priliku i da uživaju i u novootvorenom ribljem restoranu.

Ovo je prilika za sve koji žele da ostvare konkurentnu zaradu, da rade u dinamičnom timu profesionalaca i steknu dodatna iskustva, radeći po standardima svjetskog lanca, što predstavlja apsolutnu preporuku za dalju karijeru.

Predstavnici hotela „Nikki Beach Resort & SPA“ su zadovoljni posjetom i interesovanjem za otvorenim radnim pozicijama na nedavno održanim sajmovima zapošljavanja u Podgorici, Trebinju i Kotoru, ali su i dalje otvoreni za pronalaženje kvalitetnih kadrova, kojima će pružiti konkurentne uslove rada.

Ne zaboravite ponijeti svoj CV i vidimo se na sljedećem sajmu zapošljavanja.

Više informacija možete dobiti putem na e-mail adrese: careers.montenegro@nikkibeach.com i na web site-u: montenegro.nikkibeach.com.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

PROMO

Erović: Povećan stepen inkluzije RE populacije

„Posebno sam zadovoljan saradnjom i povećanim stepenom inkluzije romske zajednice u oblasti zdravstva što je nadam se vidljivo kako za samu lokalnu romsku zajednicu tako i za širu javnost. Opšta bolnica Bijelo Polje poslednjih godina dala je svoj doprinos ovom inkluzivnom procesu a posebno u oblasti edukacije i zapošljavanja”

Foto: MMNE

Direktor Opšte bolnice u Bijelom Polju, doktor Kenan Erović, izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima i povećanim stepenom integracije lokalne romske zajednice u Bijelom Polju. On smatra da je to rezultat kontinuirane saradnje lokalnih aktera u procesu integracije i same lokalne romske zajednice.

“Posebno sam zadovoljan saradnjom i povećanim stepenom inkluzije romske zajednice u oblasti zdravstva što je nadam se vidljivo kako za samu lokalnu romsku zajednicu tako i za širu javnost. Opšta bolnica Bijelo Polje poslednjih godina dala je svoj doprinos ovom inkluzivnom procesu a posebno u oblasti edukacije i zapošljavanja”, naveo je direktor Opšte bolnice.

Foto: MMNE

Erović ističe da su prošle godine u saradnji sa NVO “Romi sa sjevera” kroz projekat zaposlili tri pripadnice RE populacije na određeno vrijeme, takođe, najavio je da planira još zaposlenja RE populacije.

“Mi smo tokom prošle godine zajedno sa NVO ,,Romi sa sjevera“ kroz projekat Javni rad zaposlili 3 romkinje na određeno vrijeme. To nije dovoljno. Moja očekivanja, a dijelim mišljenje menadžmenta Opšte bolnice da ćemo u narednom periodu imati i zaposliti pripadnike romske populacije kao medicinski kadar. To do sada nije bilo moguće jer učenici iz ove populacije i pored afirmacije prilikom upisa u srednju školu nijesu imali potreban broj poena za upis za zanimanja četvrtog stepena”, navodi dr Erović.

On dodaje da je neophodano da se nastavnicima u osnovnim školama koje pohađaju učenici romske populacije dodatno angažuju na poboljšanje uspjeha ovih učenika. A Bjelopoljska bolnica će, kako navodi, kada se god ukaže prilika, dati doprinos integracije lokalne romske zajednice jer je to profesonalna i moralna dužnost i obaveza.

Erović je pozvao sve zainteresovane organizacije na saradnju.

„Cilj nam je jačanje društvenog položaja Roma i Egipćana, podsticanje njihovog većeg uključivanja u društvene tokove te smanjenje diskriminacije i stigmatizacije prema ovim manjinskim grupama“, ističe Erović.

Projekat „Sve o RE“ realizuje NVO Multimedial Montenegro (MMNE) uz finansijku podršku Ministarstva ljudskih i manjskih prava.

www.sveore.me
www.mmne.me

Nastavite sa čitanjem

PROMO

(FOTO) KAFANSKE VEČERI U „AVIJACIJI“ ZA PRAZNIKE: Od 29. decembra do 15. januara najavljuju odličan provod!

Za praznike u lokalu „Avijacija“ kod beranskog aerodroma (naselje Dolac) počev od sjutra veče (petak, 29. decembar), pa sve do 15. januara, svaku noć biće organizovan provod uz muziku uživo, a posjetioce će zabavljati Lenka Rovčanin i Aco Jovanović iz tima našeg poznatog muzičara Senada Derševića.

Uživajte u kafanskim večerima koje traju do ranih jutarnjih časova!

Foto: Privatna arhiva

Za doček Nove godine specijalni gost iznenađenja!

Foto: Privatna arhiva

Ako ste jedan od ljubitelja dobrog provoda, onda treba da posjetite Avijaciju u Beranama, gdje se uvijek traži mjesto više.

Nemojte čekati i budite dio najboljih kafanskih večeri!

Nastavite sa čitanjem

PROMO

(VIDEO) U NEDELJU VEČE ŽURKA U „MARIJI MAGDALENI“: Nastupa Nikolina Grba i najavljuje ODLIČAN PROVOD!

Nedeljom veče u kafe baru „Marija Magdalena“, koji se nalazi na svega pet kilometara od centra Berana u podnožju Đevojačkog krša – u Donjoj Ržanici, od 20h očekuje vas garantovano dobar provod.

Foto: Fejsbuk

Za sjajnu atmosferu ovog vikenda zadužena je sve popularnija mlada crnogorska pjevačica, Nikolina Grba koja je tokom dosadašnje karijere sarađivala sa poznatim muzičarima poput Zdravka Đuranovića i Senada Derševića.

Otpjevaće velike hitove i još jednom pokazati zašto “Marija Magdalena” važi za mjesto gdje je odličan provod.

„Potrudiću se da svima koji dodju priredim noć za pamćenje“, rekla nam je Nikolina, čija pjesma „Idealna žena“, koju potpisuje Drešević i cover “Čuvaj mi se sine” bilježe velike preglede na društvenim mrežama.

Nema sumnje da je sjajan provod u kafe baru „Marija Magdalena“ zagarantovan, zato se što prije organizujte, pozovite vaše prijatelje i zajedno provedite nezaboravno veče.

Preporučujemo da što prije rezervišete mjesto za vas jer je interesovanje zaista veliko, a to možete učiniti pozivom na broj 069/883-103.

Foto: Berane online

U Mariji Magdaleni i preko dana, dok sjedite uživaćete u mirnom i prijatnom ambijentu.

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije