Connect with us

HRONIKA

U PODGORICI

Trojica dječaka brutalno tukli vršnjaka, koristili i čekić za meso

Maloljetnici napali i pretukli šesnaestogodišnjaka u školskom dvorištu, drug ga spasao većih batina. Dječaku konstatovani hematom i povreda na jagodici

Foto: Ilustracija

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Šesnaestogodišnji Podgoričanin J. K. napadnut je i pretučen juče u dvorištu podgoričke Osnovne škole “Štampar Makarije”, gdje su ga trojica maloljetnika tukla i čekićem za meso.

Težih batina spasao ga je drug, sa kojim je i došao kod školskog zubara, ispričala je “Vijestima” majka tinejdžera.

Osnovna škola Štampar Makarijefoto: Podgoričko kulturno ljeto

“Javnost mora da sazna za ovo, kako više ničije dijete ne bi prošlo ovako i kako bi se nasilju stalno na kraj”, kazala je majka šesnaestogodišnjaka.

Iz Uprave policije “Vijestima” su kazali da su identifikovali trojicu maloljetnika od kojih su prikupljena obavještenja.

“Predmet je još u radu i biće dostavljen postupajućem tužiocu na ocjenu i mišljenje”, kazali su iz UP.

J. K. su u Urgentnom bloku konstatovali hematome u predijelu glave, povredu na jagodici i više hematoma po tijelu.

“Krenuo je sa drugom, svojim vršnjakom, kod školskog zubara. Kada su stigli do škole, njegov drug je ušao u zubarsku ordinaciju koja je u sklopu škole, a moj sin je ostao u dvorišnom dijelu. Pošao je do sprava za vježbanje koje se nalaze iza škole, a onda su mu nakon nekoliko minuta prišla trojica, otprilike njegovih vršnjaka, i pitali ga: ‘Što ćeš ti ovdje? Zašto si došao? Ko si ti?’. Vidio je da jedan od njih drži u ruci čekić za meso i odgovorio je samo: ‘Opušteno, brate. Što je problem?’. Tada su krenuli ka njemu”, priča majka pretučenog tinejdžera.

Ona objašnjava da joj je sin rekao da je mladiću koji je krenuo ka njemu čekić ispao iz ruke, i da je on pokušao da ga odgurne nogom.

“Druga dvojica su skočila na njega i počela da ga udaraju šakama, a treći je dohvatio čekić i udarao ga njim. Utoliko je njegov drug izašao, pritrčao i spasao ga. Da nije naišao, ko zna do kad bi nastavili da ga udaraju i šta bi mu napravili. Odveo ga je u Urgentni blok gdje mu je ukazana pomoć”, ispričala je ona.

Za “Vijesti” je kazala da su, u međuvremenu, saznali da je riječ o veoma problematičnim maloljetnicima i da očekuje da sistem reaguje, kako ničije dijete više ne bi tako prošlo.

“Moj sin ih ne poznaje, u tom kvartu mu je samo školski zubar i drug. Nije nikada imao problem ni sa njima, ni sa bilo kim drugim”, kazala je ona.

Advertisement
Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

HRONIKA

Djevojka stradala kupajući se u Cijevni

Ronioci su danas nakon sat vremena pretrage uspjeli da pronađu njeno tijelo u rijeci

Foto: Pobjeda

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra iz Bijele izvukli su iz rijeke Cijevne tijelo djevojke koja je stradala kupajući se.

To je kazao Danilo Mihajlović iz Regionalnog ronilačkog centra (RRC) Bijela, navodeći da je djevojka stradala juče i da je tijelo pronađeno na 300 metara od mjesta nesreće.

„Nakon poziva za angažovanjem u potrazi za djevojkom koja je prema informacijama stradala kupajući se na Cijevni, u mjestu Dinosa, naši ronioci su danas nakon sat vremena pretrage uspjeli da pronadju njeno tijelo“, kazao je Mijajlović.

Prema informacijama istrage od juče, djevojka je, kako se sumnja, nakon skoka u korito rijeke nestala u brzaku.

Međutim, daljim radnjama utvrdiće se kako je tačno došlo do ovog događaja.

Nestanak djevojke je prijavljen juče.

Prema saznanjima, riječ je o mlađoj ženskoj osobi.

(Berane online)

Nastavite sa čitanjem

HRONIKA

Ronioci izvukli beživotno tijelo muškarca iz Morače

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra Bijela izvukli su beživotno tijelo muškarca iz kanjona Morače.

Foto: Regionlani ronilački centar

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

„U skladu sa zahtjevom za angažovanje u potrazi za nestalom muškom osobom naši ronioci su u kanjonu na dubini od šest metara, na udaljenosti od oko 200 metara od mjesta nesreće, pronašli stradalu osobu.Tijelo unesrećenog je predato nadležnim organima na dalje postupanje“, kazao je iz Regionlanog ronilačkog centra Danilo Mijajlović.

Nakon što budu obavljene potrebne radnje i procedure znaće se tačan uzrok smrti.

(Berane online) 

Nastavite sa čitanjem

HRONIKA

Berancu krivična prijava: Pronađen pištolj u ilegalnom posjedu

Tridesetogodišnjak osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Foto: Ilustracija

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Beranska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv sugrađanina I.Š. (31) koji se sumnjiči za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Iz Uprave policije saopšteno je da je kod njega, prilikom pretresa vozila „Audi A6“, pronađen pištolj marke VZOR 50 kalibra 7,65mm u ilegalnom posjedu, sa četiri komada municije.

Nastavite sa čitanjem

Facebook

Instagram

Najčitanije