Connect with us

HRONIKA

ZAVRŠEN UVIĐAJ

Ubijen Zoran Ašanin, vlasnik motela „Krstac“ u Mojkovcu

Policija vjeruje da su osumnjičeni za ubistvo Pantović, koji je navodno blizak kavačkom klanu, i ubijeni imali zajedničke nelegalne poslove

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Mojkovčanin Zoran Ašanin (65) ubijen je danas oko 14 časova u svom motelu „Krstac“ u Mojkovcu, saopšteno je Vijestima iz Uprave policije (UP).

Zbog sumnje da je u Ašanina ispalio osam hitaca, policija traga za Novljaninom Goranom Pantovićem (40), navodno bliskom kavačkom kriminalnom klanu.

Vijestima je iz UP nezvanično rečeno da su Pantović i Ašanin sjedjeli skupa u restoranu motela i da su se u jednom trenutku verbalno sukobili.

Nakon toga Ašanin je ustao i otišao do toaleta, a kada je izlazio, Novljanin je u njegovom pravcu ispalio osam hitaca.

Policija vjeruje da su osumnjičeni za ubistvo i ubijeni imali zajedničke nelegalne poslove.

Bjelopoljska tužiteljka Milica Rmandić sa službenicima UP i krim-tehničarima oko 18 sati je završila uviđaj na mjestu ubistva Ašanina.

Po njenom nalogu beživotno tijelo Mojkovčanina poslato je na obdukciju, na Odjeljenje sudske patologije u Podgorici.

Tužiteljka Rmandić kazala je Vijestima da je u Ašanina ispaljeno više projektila iz vatrenog oružja.

„Ubistvo je izvršeno iz vatrenog oružja, sa više projektila. Izuzeli smo sve tragove sa lica mjesta, koji će biti poslati na vještačenje u Forenzički centar u Danilovgradu. Tijelo je poslato na obdukciju koja će biti završena večeras. Počinilac se dao u bjekstvo nakon izvršenog krivičnog djela i za njim se traga“, rekla je Rmandić nakon uviđaja.

Nastavite sa čitanjem
Advertisement
Ostavite komentar

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

HRONIKA

Čudom preživjeli stravičan udes: Izašli iz automobila nepovrijeđeni

Kako „Berane online“ saznaje niko od četiri mlađe osobe, koliko ih je bilo u vozilu, nije povrijeđen

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Na graničnom prelazu Dobrakovo, u blizini Bijelog Polja, koji najčešće prelaze turisti iz Srbije na putu ka Crnoj Gori danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je došlo do prevrtanja vozila.

Kako „Berane online“ saznaje tom prilikom niko od četiri mlađe osobe, koliko ih je bilo u vozilu, nije povrijeđen.

Istragom će se utvrditi zašto je došlo do prevrtanja vozila.

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

HRONIKA

Berane: Četvoro uhapšeno zbog vožnje pod dejstvom droga

Beranska saobraćajna policija uhapsila je V.L. (39), S.M. (29), A.R. (43) i N.N. (25) zbog vožnje pod dejstvom alkohola, droga i prekoračenja brzine.

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Kod uhapšenog V.L. (39) u organizmu je utvrđeno prisustvo opojnih droga a i automobil kojim je upravljao bio je neregistrovan.

„V.L. je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, 150 eura novčane kazne, 3 kaznena boda, kao i zabranu upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Oni dodaju S.M. (29) uhapšen i priveden nadležnom sudu nakon što je utvrđeno da je vozio pod dejstvom opojnih droga.

„Izrečena mu je zatvorska kazna u trajanju od 15 dana, 3 kaznena boda, te zabrana upravljanja putničkim motornim vozilom u trajanju od četiri mjeseca“, dodaju iz policije.

Zbog upravljanaj vozilom bez položenog vozačkog ispita, kao i pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,46 g/kg uhapšen je A.R. (43).

„On je priveden nadležnom sudiji koji mu je izrečekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana, kao i novčanu kaznu u iznosu od 300 eura“, navodi se u saopštenju.

Sankcionisan je i vozač N.N. (25) koji je vozio brzinom od 123km/h na dijelu puta gdje je maksimalna brzina kretanja 50 km/h.

„Saobraćajna policija Centra bezbjednosti Berane je ovo lice lišila slobode i privela ga nadležnom sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 150 eura, te 2 kaznena boda“, navode iz Uprave policije.

Iz Uprave poručuju da će službenici Centra bezbjednosti Berane nastaviti sa ovakvim aktivnostima sa akcentom na kontrolu vozača koji čine najgrublje prekršaje u saobraćaju.

Nastavite sa čitanjem

HRONIKA

Uhapšeni Pantović i Ljujić zbog ubistva Ašanina

Policija Ljujića sumnjiči za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela

Pratite portal Berane online na Instagramu Klikom ovdje

Novljanin Goran Pantović (43), koji se sumnjiči za ubistvo Zorana Ašanina (65) juče u Mojkovcu, uhapšen je, potvrđeno je nezvanično „Vijestima“ iz Uprave policije.

Mojkovčanin V. Ljujić uhapšen je zbog saučesništva u ubistvu Ašanina. Policija ga sumnjiči za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela.

On je, kako su Vijesti juče objavile, Pantovića čekao ispred motela „Krstac“, a potom ga automobilom odvezao do sela Žari.

Sagovornik „Vijesti“ iz policije ranije je rekao da su i osumnjičeni za ubistvo i ubijeni imali poslovne veze sa vrhom kavačkog kriminalnog klana.

Policija i Ljujića dovodi u vezu sa kavačkim kriminalnim klanom.

Nastavite sa čitanjem

Facebook

Instagram

Najčitanije