Connect with us

DRUŠTVO

PREMIJER I SRPSKI AS

Abazović sa Đokovićem: Prijateljski susret sa velikim Noletom na San Siru

„Svjetski šampion i sjajan čovjek“ napisao je Abazović

Đoković i Abazović

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović pohvalio se slikom sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem, koja je nastala juče na San Siru.

„Sinoć prijateljski susret sa velikim Noletom na San Siru. Istina da smo navijali za različite ekipe i da sam ipak ja otišao zadovoljniji sa stadiona nakon veličanstvene partije Intera, ali to nije puno uticalo na dobro raspoloženje svjetskog šampiona i sjajnog čovjeka kakav je Đoković.

Idemo u finale! Instanbul! Srce je crno-plavo!“, naveo je Abazović.

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

DRUŠTVO

(FOTO) Milatović ispratio crnogorske sportiste na Olimpijske igre

„Led“ bi trebalo da probije bokserka Bojana Gojković, jer su za 27. jul zakazane prve borbe u kategoriji do 54 kilograma, a moguće je da prva bude i Danka Kovinić (zavisi od rasporeda u tenisu), koja će nositi zastavu zajedno sa Milivojem Dukićem.

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović sa vaterpolistima (Foto: Gardašević Photography)

Nadmetanja na Olimpijskim igrama u Parizu počeće fudbalskim utakmicama 24. jula, dva dana kasnije je otvaranje na Seni, a nakon toga će na borilišta i crnogorski sportisti, prenosi RTCG.

„Led“ bi trebalo da probije bokserka Bojana Gojković, jer su za 27. jul zakazane prve borbe u kategoriji do 54 kilograma, a moguće je da prva bude i Danka Kovinić (zavisi od rasporeda u tenisu), koja će nositi zastavu zajedno sa Milivojem Dukićem.

Dan kasnije će početi nastup vaterpolo reprezentacija, a početkom avgusta će se nadmetati jedriličar Dukić, plivači Jovana Kuljača i Miloš Milenković, kao i atletičar Darko Pešić.

U foto-galeriji agencije Gardašević Photography pogledajte detalje sa svečanosti dvoru u organizaciji predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića:

Nastavite sa čitanjem

DRUŠTVO

Dajković: Uputiću inicijativu o uklanjanju spomenika Titu iz Podgorice

„Režim Josipa Broza Tita, a koji je bacio ljagu na slavnu antifašističku tradiciju naše zemlje u koju se i moj rođeni đed ugradio kao jedan od prvih antifašista u Rijeci Crnojevića“, naglasio je Dajković

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković saopštio je da će Skupštini Glavnog grada uputiti Inicijativu o uklanjanju spomenika Josipu Brozu Titu u Podgorici.

„Kao dio vladajuće većine u Glavnom gradu, duboko svjestan nepravdi i zločina koje su činili komunisti na području Crne Gore, dakako ne umanjujući i zločine koji su činili drugi pokreti, uputiću Skupštini Glavnog grada Inicijativu o uklanjanju spomenika Josipu Brozu Titu koji se nalazi nedaleko od crnogorskog parlamenta“, izjavio je Dajković.

„Tom odlukom bi Podgorica pošla u korak sa brojnim drugim evropskim gradovima koji su se suočili sa naslijeđem totalitarnih režima, među kojima je bio i režim Josipa Broza Tita, a koji je bacio ljagu na slavnu antifašističku tradiciju naše zemlje u koju se i moj rođeni đed ugradio kao jedan od prvih antifašista u Rijeci Crnojevića“, naglasio je Dajković.

Nastavite sa čitanjem

DRUŠTVO

(FOTO) Svi na sjever: Pogledajte gužvu na auto-putu

Koolone automobila uputile su se prema sjeveru države, pa je gužva nastala i na auto-putu Princeza Ksenija

Foto Slaviša Đorđević

Kolone automobila uputile su se prema sjeveru države, pa je gužva nastala i na auto-putu Princeza Ksenija. Novinar RTCG zabilježio je gužvu na izlazu sa auto-puta kod Mateševa.

Foto Slaviša Đorđević

Foto Slaviša Đorđević

Zbog blokade tunela Sozina, kolone su i prema Baru i Sutomoru.

Budući da će se tokom predstojećih dana praznika značajan broj naših sugrađana, ali i turista uputiti kako ka primorskim tako i sjevernim opštinama, Uprava policije skrenula je pažnju na pojačanju frekvenciju saobraćaja, najavljene obustave saobraćaja na pojedinim dionicama puta, i zamolila vozače za dodatni oprez i vožnju uz poštovanje saobraćajnih propisa.

„Imajući u vidu izrarzito visoke temperature i nepovoljne vremenske prilike koje su zahvatile Crnu Goru, te da će se ovakva situacija nastaviti i narednih dana, podsjećamo vozače da putovanje planiraju, uz preporuku da to čine u ranim jutarnjim ili kasnijim popodnevim časovima“, navodi se u saopštenju.

Apeluju na vozače da strpljivom vožnjom prilagođenom uslovima na putu, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

„Ovu priliku koristimo i da svim građanima Crne Gore čestitamo Dan državnosti, uz želju da praznike provedu u dobrom zdravlju, putujući sigurno i bezbjedno do odredišta.“

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije