Connect with us

HRONIKA

POLICIJI NAVODNO POZNAT I IZVRŠILAC

Bar: Ubijen Edmond Mustafa

Policija je nakon pucnjave blokirala grad

Edmond Mustafa

U centru Bara jutros je ubijen Edmond Mustafa (29), saopšteno je CdM-u iz Uprave policije.

„Pripadnik organizovane kriminalne grupe E.M. ubijen je jutros u pucnjavi u Baru“, navodi se u saopštenju policije.

Zbog sumnje da je umiješan u jutrašnju likvidaciju Mustafe, u prostorije barske policije privedena je jedna muška osoba. Istražitelji utvrđuju da li i kakve veze ima sa ubistvom.

Navodno, inspektorima je poznat i identitet izvršioca.

Prema saznjanima „Vijesti“, riječ je o Baraninu koji pripada tamošnjem ogranku organizovane kriminalne grupe škaljarski klan.

Policija je nakon pucnjave blokirala grad.

Sa mjesta pucnjave, foto: Marija Pešić

Očevici iz ugostiteljskih objekata u ulici Maršala Tita kazali su da su čuli više hitaca, a da je sa žrtvom bila i jedna ženska osoba.

Komunalna policija još uvijek usmjerava saobraćaj i ne dozvoljava zadržavanje u toj ulici.

Očevici su rekli da je napadač pobjegao na motoru, kao i da je žrtva prevezena vozilom Hitne pomoći pod rotacijom.

Uviđajem će rukovoditi tužilac iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici. Na licu mjesta je tužiteljka Irena Burić.

Uprava policije je saopštila da se pucnjava dogodila jutros u 9.10 sati.

„Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti ‘Jug’ u koordinaciji i saradnji sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala preduzimaju opsežne mjere i radnje u cilju identifikacije, lociranja i lišenja slobode izvršioca krivičnog djela ili više njih. Po prijavi događaja, odmah je uspostavljena blokada grada, te policija preduzima opsežne operativno taktiče i tehničke mjere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti i rasvjetljavanja ovog događaja. U mjerama prvog zahvata, u službene prostorije policije dovedeno je jedno lice čiji je identitet poznat službenicima Uprave policije, a u odnosu na koje se vrše detaljne provjere zbog sumnje da je povezan ili se može dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela“, navodi se u saopštenju.

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, kako se navodi, sve raspoložive resurse stavili na raspolaganje Regionalnom centru bezbjednosti „Jug“ u smislu ljudskih resursa i tehničke opreme u cilju sprovođenja izviđajnih mjera i radnji u pravcu dokazivanja i rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

Advertisement
Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

HRONIKA

Rožaje: Uhapšen 18-godišnji mladić, kroz naselje vozio 112 km/h

„U Rožajama je policija lišila slobode vozača Dž.K. (18) koji se u naseljenom mjestu Rasadnik, gdje je dozvoljena brzina kretanja ograničena do 40 km/h, vozilom kretao brzinom od 112 km/h“,

Policija je u Rožajama uhapsila Dž.K. (18) jer je u mjestu Rasadnik, kroz naselje, vozio brzinom od 112 kilometara na sat, kazali su iz Uprave policije na društvenoj mreži X.

„U Rožajama je policija lišila slobode vozača Dž.K. (18) koji se u naseljenom mjestu Rasadnik, gdje je dozvoljena brzina kretanja ograničena do 40 km/h, vozilom kretao brzinom od 112 km/h“, navodi se u njihovoj objavi.

Dž.K. je uhapšen i priveden sudiji za prekršaje uz prekršajnu prijavu.

Nastavite sa čitanjem

HRONIKA

Dječak pao sa krova zgrade Crvenog krsta u Sutomoru: Teško povrijeđen

Dječak pao sa krova zgrade, sa visine od 7- 8 metara

Učenik sedmog razreda osnovne škole iz Sutomora zadobio je teške povrede prilikom pada sa zgrade Crvenog krsta u tom gradu.

Trinaestogodišnji dječak je hitno prevezen u Klinički centar Crne Gore.

Iz Uprave policije Portalu RTCG saopštili su da je dječak pao sa krova zgrade, sa visine od 7- 8 metara.

Nastavite sa čitanjem

HRONIKA

Preminula jedna osoba u nesreći na Skadarskom jezeru, uhapšen Cetinjanin

Do nesreće je došlo juče u mjestu Rijeka Crnojevića, a iz policije je sinoć rečeno da je vozač glisera udario plovilom u stub

Potraga na jezeru

U nesreći koja se desila juče na u Rijeci Crnojevića poginula je jedna osoba, a uhapšen je Cetinjanin P. M. (41), saopšteno je iz cetinjskog Osnovnog državnog tužilaštva.

Cetinjanin je, kako se navodi u saopštenju, uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.

Do nesreće je došlo u 18 časova, u mjestu Rijeka Crnojevića, a iz OKC-a je Portalu RTCG sinoć rečeno da je vozač glisera udario plovilom u stub.

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije