Connect with us

PROMO

KOD HOTELA "S"

Butik „Ringeraja“ u Beranama: Popust 20% do 15. januara (FOTO)

U njihovoj velikoj ponudi je dječja, kao i ženska garderoba, iz zimske kolekcije. Nude i mogućnost kupovine na rate

Dječji i butik za odrasle „Ringeraja“, koji se nalazi u ulici Beransko – andrijevačkog bataljona, pored hotela „S“, obezbijedio je popust 20% za svoje mušterije do 15. januara.

U njihovoj velikoj ponudi je dječja, kao i ženska garderoba, iz zimske kolekcije.

Nedavno je ovaj butik posjetio i zvanično najljepši dječak na svijetu Viktor Đukić iz Berana.

Radno vrijeme je od 9 do 21h, ukjučujući i subotu.

 

Butik “Ringeraja“ nudi i mogućnost kupovine na rate.

Dobro došli!

 

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

PROMO

Spajića su DF i DPS već jednom zajedno diskvalifikovali

„Zanimljivo je da DF navodno zastupa prava i interese srpskog naroda, ali su zajedno sa DPS-om preduzeli i nedopustive pravne radnje da lidera PES-a diskvalifikuju zbog srpskog državljanstva, dok je njihov kandidat i srpski državljanin ostao u trci da sparinguje sa Đukanovićem u hotelu „Hilton“, razgovarajući o pomirenju i međusobnoj prihvatljivosti“

Foto: Pokret Evropa sad

Nakon što su predstavnici DPS-a i DF-a sinhronizovano preko DIK-a izbacili Spajića iz predsjedničke trke , sličan scenario je spreman i kada je u pitanju njegova premijerska pozicija.

Zanimljivo je da DF navodno zastupa prava i interese srpskog naroda, ali su zajedno sa DPS-om preduzeli i nedopustive pravne radnje da lidera PES-a diskvalifikuju zbog srpskog državljanstva, dok je njihov kandidat i srpski državljanin ostao u trci da sparinguje sa Đukanovićem u hotelu „Hilton“, razgovarajući o pomirenju i međusobnoj prihvatljivosti.

Takođe, iako su lideri ZBCG-a pokušali i formalno da Spajića spriječe u dobijanju mandata, lider PES-a je imao razumijevanje za očekivanja javnosti da se pravi šira i stabilnija Vlada.

Pet puta odbijena ponuda za ulazak u Vladu koju bivšem DF-u do sada u ovakvim spoljnopolitičkin okolnostima niko nije ponudio vjerovatno ima veze sa izjavama premijera Abazovića i njegovih funkcionera, koji su više puta PES-u uputili poruku: sastavite Vladu, ako možete.

Da li je neko već računao na opstrukcije i prolongiranja ZBCG-a ostavlja se javnosti da procijeni. A javnost dobro pamti ko je na pres konferenciji pokušao da pomogne tehničkom premijeru i ministru Adžiću u fabrikovanju afere „Do Kvon“.

Na kraju su iz bivšeg DF-a prihvatili ponudu, za koju su tvrdili da ne postoji. Javnost je jedino u dilemi zbog čega je bivši DF odlagao ulazak u Vladu i da li je to samo zbog utvrđivanja pazara ili postoje i neki drugi motivi?

Svakako, ispostavlja se da ZBCG nije bio spriječen da participira u Vladi zbog nacionalne obojenosti, već je to isključivo posljedica njihovog “dobrog pregovaranja”, kako to navodi gospodin Slaven Radunović.

Ne stoji ni teza da u 44. Vladu ulaze samo oni predstavnici manjina koji su podržali Đukanovića, kako kažu u ZBCG-u. U Spajićevu Vladu ulaze i albanske partije koje većinski nisu podržale kandidata DPS-a, što je iskoristio predsjednički kandidat DF-a da u Malesiji uzme oko hiljadu albanskih glasova. Takođe, u izvršnu vlast i 44. Vladu ulazi i SNP koji je podržao predsjedničkog kandidata DF-a u prvom krugu. S druge strane, BS je podržala poraženog kandidata DPS-a sa pozicija vlasti u 43. Vladi koju je izglasao DPS, a u kojoj DF ima 360 funkcionera po dubini.

Dakle, ako je bivši DF imao toliko pozicija u izvršnoj vlasti u kojoj je Ervin Ibrahimović potpredsjednik Vlade, znači li to da su predstavnici DF-a sateliti Bošnjačke stranke?

Kada se izvaga principijelnost svih subjekata koji se takmiče za ulazak u vlast, u očima Spajića saldo je nula, a sastavljanje Vlade je isključivo stvar dogovora.

Pokret Evropa sad

(Promo sadržaj)

Nastavite sa čitanjem

PROMO

Sjutra Dani karijere u Hotelu Berane: Prijavite se za neku od pozicija u „Casa del Mare“

Hotelska grupacija Casa del Mare organizuje Dan karijere u Beranama, u namjeri da proširi svoj tim za preko 30 zaposlenih, koji će dobiti priliku da grade svoju karijeru u hotelijerstvu, u ugodnom i dinamičnom radnom okruženju

Foto: Casa del Mare

U susret predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni, hotelska grupacija Casa del Mare organizuje Dan karijere u Beranama, koji će se održati u petak, 21. aprila, u Hotelu Berane, sa početkom u 11h.

Otvaranjem novih restorana i hotela na teritoriji Herceg Novog, Kotora i Budve, Casa del Mare povećava svoj tim i zapošljava na svim pozicijama u više različitih sektora.

Foto: Casa del Mare

Nova radna mjesta u okviru Casa del Mare hotelske grupacije predviđena su u sektoru prehrane i pića, za radna mjesta kuhinjskih pomoćnika, konobara, barmena, zatim u sektoru servisa i brige o gostima, na poslovima domaćinstva i održavanja.

Za vrijeme trajanja događaja u Hotelu Berane,  u okviru posjete, zainteresovani će imati priliku da se detaljnije informišu o otvorenim pozicijama, ali i da prilože svoju biografiju (CV) i iskažu interesovanje da budu dio Casa del Mare tima.

“U potrazi smo za kandidatima/kinjama koji/e su proaktivni/e i uživaju u radu sa ljudima, te onima koji žele da budu dio naše priče i postanu pravi/e profesionalci/ke u ugostiteljstvu i turizmu. Srž Casa del Mare filozofije je stvaranje i njegovanje nezaboravnih iskustava za svakog našeg gosta pružanjem besprekorne usluge, te nam je u tom smislu jako važno da naš tim čine ljudi koji će omogućiti ovakvu atmosferu i boravak našim posjetiocima“, rekao je Nikola Milić, izvršni direktor hotelske grupacije Casa del Mare.

Foto: Casa del Mare

„Ovo je jedinstvena prilika da kandidati iz Berana i sa sjevera Crne Gore pokažu, ali i unaprijede svoje vještine kroz direktan stalni ili sezonski angažman u našoj kompaniji, istovremeno pružajući doprinos kreiranju i razvoju našeg hotelskog brenda.”

Uz konkurentnu zaradu, kandidatima su obezbijeđeni dnevni obroci i smještaj, kao i prilika da rade u atmosferi koju karakteriše porodičan pristup i timski rad, uz kontinuiranu podršku i vođstvo menadžmenta Casa del Mare.

Foto: Casa del Mare

„Svjesni toga da je aktivna briga i
njegovani odnos sa našim zaposlenima najbolji način da oni budu zadovoljni i motivisani, kreirali smo različite programe treninga i obuka, kao ključne alate koji su im potrebni da bi savladali posao i napredovali kao profesionalci, radeći na zadacima koji su skrojeni upravo prema njihovim vještinama. Pored toga, razvili smo i posebne sisteme nagrađivanja onih najvrednijih i omogućili specijalne popuste u našim F&B outletima, kako za naše radnike, tako i za porodice zaposlenih prilikom boravka u našim hotelima”,
istakao je Milić.

Foto: Casa del Mare

Više informacija o Danu karijere i slobodnim radnim mjestima u Casa del Mare hotelskoj grupaciji možete dobiti slanjem upitan a e-mail adresu

careers@casadelmare.me

ili pozivom na broj

+382 67 000 363.

Foto: Casa del Mare

Nastavite sa čitanjem

PROMO

Sjutra sajam zapošljavanja u Hotelu Berane: Prijavite se za neku od pozicija u „Nikki Beach Resort & SPA Montenegro“

U Beranama će prezentacija trajati od 12:00 do 16:00h

Foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

Predstavnici hotela “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” će prezentovati otvorene radne pozicije i uslove rada na nekoliko sajmova zapošljavanja u Crnoj Gori, u periodu od 24 – 31. marta.

Sajmovi će se održati na sljedećim lokacijama: u Beranama, 24. marta u hotelu “Berane”; u Tivtu, 27. marta u hotelu “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” i u Nikšiću, 31. marta u hotelu “Onogošt”.

U Beranama će prezentacija trajati od 12:00 – 16:00h, u Tivtu od 10:00-15:00h, dok će u Nikšiću zainteresovani moći da se informišu o pozicijama od 11:00 – 15:00h.

U “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” je prioritet da zaposleni budu zadovoljni. Upravo to predstavlja najbitniji preduslov kreiranja kvalitetne usluge i sadržaja za goste, i na kraju, uspješnog poslovanja.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

“Ove godine, sa novim manadžmentom hotela, za naše zaposlene obezbjeđujemo odličnu startnu zaradu, pored koje se ostvaruje i “service charge”. Pažljivo smo vodili računa da obezbijedimo i adekvatan smještaj u neposrednoj blizini hotela, kao i dva obroka u toku dana. Pored toga, obezbijeđeni su i besplatni sanitarni i ljekarski pregled, ali i prijava i radna dozvola. Za one ambiciozne, nakon sezone u našem hotelu u Tivtu, postoji mogućnost produženja radnog angažmana, ali i odlaska u Nikki Beach Resort & Spa Dubai na dodatno usavršavanje i obuku“ – istakla je direktorica ljudskih resursa Liljana Kochoshka. Ona je dodala da zaposlene raduje i to što se najbliža plaža nalazi na svega nekoliko minuta od smještaja.

Zarade po pozicijama za sezonu 2023. se kreću između 500 i 1300 eura, uz dodatak „service charge“-a. U hotelu „Nikki Beach Resort & Spa Montenegro“ slobodne su radne pozicije u sektoru Recepcije, Domaćinstva, F&B-a, Kuhinje, ali i u sektoru Finansija, a više detalja se može saznati tokom predstojećih sajmova zapošljavanja.

Nikki Beach Resort & Spa Montenegro je luksuzni boutique hotel i plažni klub smješten na obali Bokokotorskog zaliva, u opštini Tivat. Posjeduje 51 sobu i apartman koje karakteriše moderan, prostran i sa ukusom uređen enterijer koji odražava zadivljujuću ljepotu prirodnog okruženja kompleksa. U sklopu rizorta se nalazi prvi i originalni luksuzni koncept plažnog kluba koji kombinuje elemente muzike, gastronomije, zabave, mode, filma i umjetnosti u jedinstvenu destinaciju.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

U hotelu Nikki Beach Hotel & Spa Montenegro gosti će pronaći unutrašnji zen – bilo da zarone u panoramski bazen, oslobode se stresa u Tone Gym teretani, opuste se u džakuziju ili uživaju u nekom od specijalnih tretmana ljepote u Nikki Spa centru, kreiranom sa ciljem da pruži potpun užitak. Od ove sezone, imaće priliku i da uživaju i u novootvorenom ribljem restoranu.

Ovo je prilika za sve koji žele da ostvare konkurentnu zaradu, da rade u dinamičnom timu profesionalaca i steknu dodatna iskustva, radeći po standardima svjetskog lanca, što predstavlja apsolutnu preporuku za dalju karijeru.

Predstavnici hotela „Nikki Beach Resort & SPA“ su zadovoljni posjetom i interesovanjem za otvorenim radnim pozicijama na nedavno održanim sajmovima zapošljavanja u Podgorici, Trebinju i Kotoru, ali su i dalje otvoreni za pronalaženje kvalitetnih kadrova, kojima će pružiti konkurentne uslove rada.

Ne zaboravite ponijeti svoj CV i vidimo se na sljedećem sajmu zapošljavanja.

Više informacija možete dobiti putem na e-mail adrese: careers.montenegro@nikkibeach.com i na web site-u: montenegro.nikkibeach.com.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije