Connect with us

PROMO

SA POČETKOM U 11 SATI

Sjutra Dani karijere u Hotelu Berane: Prijavite se za neku od pozicija u „Casa del Mare“

Hotelska grupacija Casa del Mare organizuje Dan karijere u Beranama, u namjeri da proširi svoj tim za preko 30 zaposlenih, koji će dobiti priliku da grade svoju karijeru u hotelijerstvu, u ugodnom i dinamičnom radnom okruženju

Foto: Casa del Mare

U susret predstojećoj ljetnjoj turističkoj sezoni, hotelska grupacija Casa del Mare organizuje Dan karijere u Beranama, koji će se održati u petak, 21. aprila, u Hotelu Berane, sa početkom u 11h.

Otvaranjem novih restorana i hotela na teritoriji Herceg Novog, Kotora i Budve, Casa del Mare povećava svoj tim i zapošljava na svim pozicijama u više različitih sektora.

Foto: Casa del Mare

Nova radna mjesta u okviru Casa del Mare hotelske grupacije predviđena su u sektoru prehrane i pića, za radna mjesta kuhinjskih pomoćnika, konobara, barmena, zatim u sektoru servisa i brige o gostima, na poslovima domaćinstva i održavanja.

Za vrijeme trajanja događaja u Hotelu Berane,  u okviru posjete, zainteresovani će imati priliku da se detaljnije informišu o otvorenim pozicijama, ali i da prilože svoju biografiju (CV) i iskažu interesovanje da budu dio Casa del Mare tima.

“U potrazi smo za kandidatima/kinjama koji/e su proaktivni/e i uživaju u radu sa ljudima, te onima koji žele da budu dio naše priče i postanu pravi/e profesionalci/ke u ugostiteljstvu i turizmu. Srž Casa del Mare filozofije je stvaranje i njegovanje nezaboravnih iskustava za svakog našeg gosta pružanjem besprekorne usluge, te nam je u tom smislu jako važno da naš tim čine ljudi koji će omogućiti ovakvu atmosferu i boravak našim posjetiocima“, rekao je Nikola Milić, izvršni direktor hotelske grupacije Casa del Mare.

Foto: Casa del Mare

„Ovo je jedinstvena prilika da kandidati iz Berana i sa sjevera Crne Gore pokažu, ali i unaprijede svoje vještine kroz direktan stalni ili sezonski angažman u našoj kompaniji, istovremeno pružajući doprinos kreiranju i razvoju našeg hotelskog brenda.”

Uz konkurentnu zaradu, kandidatima su obezbijeđeni dnevni obroci i smještaj, kao i prilika da rade u atmosferi koju karakteriše porodičan pristup i timski rad, uz kontinuiranu podršku i vođstvo menadžmenta Casa del Mare.

Foto: Casa del Mare

„Svjesni toga da je aktivna briga i
njegovani odnos sa našim zaposlenima najbolji način da oni budu zadovoljni i motivisani, kreirali smo različite programe treninga i obuka, kao ključne alate koji su im potrebni da bi savladali posao i napredovali kao profesionalci, radeći na zadacima koji su skrojeni upravo prema njihovim vještinama. Pored toga, razvili smo i posebne sisteme nagrađivanja onih najvrednijih i omogućili specijalne popuste u našim F&B outletima, kako za naše radnike, tako i za porodice zaposlenih prilikom boravka u našim hotelima”,
istakao je Milić.

Foto: Casa del Mare

Više informacija o Danu karijere i slobodnim radnim mjestima u Casa del Mare hotelskoj grupaciji možete dobiti slanjem upitan a e-mail adresu

careers@casadelmare.me

ili pozivom na broj

+382 67 000 363.

Foto: Casa del Mare

Ostavite komentar

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

PROMO

(VIDEO) U NEDELJU VEČE ŽURKA U „MARIJI MAGDALENI“: Nastupa Nikolina Grba i najavljuje ODLIČAN PROVOD!

Nedeljom veče u kafe baru „Marija Magdalena“, koji se nalazi na svega pet kilometara od centra Berana u podnožju Đevojačkog krša – u Donjoj Ržanici, od 20h očekuje vas garantovano dobar provod.

Foto: Fejsbuk

Za sjajnu atmosferu ovog vikenda zadužena je sve popularnija mlada crnogorska pjevačica, Nikolina Grba koja je tokom dosadašnje karijere sarađivala sa poznatim muzičarima poput Zdravka Đuranovića i Senada Derševića.

Otpjevaće velike hitove i još jednom pokazati zašto “Marija Magdalena” važi za mjesto gdje je odličan provod.

„Potrudiću se da svima koji dodju priredim noć za pamćenje“, rekla nam je Nikolina, čija pjesma „Idealna žena“, koju potpisuje Drešević i cover “Čuvaj mi se sine” bilježe velike preglede na društvenim mrežama.

Nema sumnje da je sjajan provod u kafe baru „Marija Magdalena“ zagarantovan, zato se što prije organizujte, pozovite vaše prijatelje i zajedno provedite nezaboravno veče.

Preporučujemo da što prije rezervišete mjesto za vas jer je interesovanje zaista veliko, a to možete učiniti pozivom na broj 069/883-103.

Foto: Berane online

U Mariji Magdaleni i preko dana, dok sjedite uživaćete u mirnom i prijatnom ambijentu.

Piše: Berane online

Nastavite sa čitanjem

PROMO

Spajića su DF i DPS već jednom zajedno diskvalifikovali

„Zanimljivo je da DF navodno zastupa prava i interese srpskog naroda, ali su zajedno sa DPS-om preduzeli i nedopustive pravne radnje da lidera PES-a diskvalifikuju zbog srpskog državljanstva, dok je njihov kandidat i srpski državljanin ostao u trci da sparinguje sa Đukanovićem u hotelu „Hilton“, razgovarajući o pomirenju i međusobnoj prihvatljivosti“

Foto: Pokret Evropa sad

Nakon što su predstavnici DPS-a i DF-a sinhronizovano preko DIK-a izbacili Spajića iz predsjedničke trke , sličan scenario je spreman i kada je u pitanju njegova premijerska pozicija.

Zanimljivo je da DF navodno zastupa prava i interese srpskog naroda, ali su zajedno sa DPS-om preduzeli i nedopustive pravne radnje da lidera PES-a diskvalifikuju zbog srpskog državljanstva, dok je njihov kandidat i srpski državljanin ostao u trci da sparinguje sa Đukanovićem u hotelu „Hilton“, razgovarajući o pomirenju i međusobnoj prihvatljivosti.

Takođe, iako su lideri ZBCG-a pokušali i formalno da Spajića spriječe u dobijanju mandata, lider PES-a je imao razumijevanje za očekivanja javnosti da se pravi šira i stabilnija Vlada.

Pet puta odbijena ponuda za ulazak u Vladu koju bivšem DF-u do sada u ovakvim spoljnopolitičkin okolnostima niko nije ponudio vjerovatno ima veze sa izjavama premijera Abazovića i njegovih funkcionera, koji su više puta PES-u uputili poruku: sastavite Vladu, ako možete.

Da li je neko već računao na opstrukcije i prolongiranja ZBCG-a ostavlja se javnosti da procijeni. A javnost dobro pamti ko je na pres konferenciji pokušao da pomogne tehničkom premijeru i ministru Adžiću u fabrikovanju afere „Do Kvon“.

Na kraju su iz bivšeg DF-a prihvatili ponudu, za koju su tvrdili da ne postoji. Javnost je jedino u dilemi zbog čega je bivši DF odlagao ulazak u Vladu i da li je to samo zbog utvrđivanja pazara ili postoje i neki drugi motivi?

Svakako, ispostavlja se da ZBCG nije bio spriječen da participira u Vladi zbog nacionalne obojenosti, već je to isključivo posljedica njihovog “dobrog pregovaranja”, kako to navodi gospodin Slaven Radunović.

Ne stoji ni teza da u 44. Vladu ulaze samo oni predstavnici manjina koji su podržali Đukanovića, kako kažu u ZBCG-u. U Spajićevu Vladu ulaze i albanske partije koje većinski nisu podržale kandidata DPS-a, što je iskoristio predsjednički kandidat DF-a da u Malesiji uzme oko hiljadu albanskih glasova. Takođe, u izvršnu vlast i 44. Vladu ulazi i SNP koji je podržao predsjedničkog kandidata DF-a u prvom krugu. S druge strane, BS je podržala poraženog kandidata DPS-a sa pozicija vlasti u 43. Vladi koju je izglasao DPS, a u kojoj DF ima 360 funkcionera po dubini.

Dakle, ako je bivši DF imao toliko pozicija u izvršnoj vlasti u kojoj je Ervin Ibrahimović potpredsjednik Vlade, znači li to da su predstavnici DF-a sateliti Bošnjačke stranke?

Kada se izvaga principijelnost svih subjekata koji se takmiče za ulazak u vlast, u očima Spajića saldo je nula, a sastavljanje Vlade je isključivo stvar dogovora.

Pokret Evropa sad

(Promo sadržaj)

Nastavite sa čitanjem

PROMO

Sjutra sajam zapošljavanja u Hotelu Berane: Prijavite se za neku od pozicija u „Nikki Beach Resort & SPA Montenegro“

U Beranama će prezentacija trajati od 12:00 do 16:00h

Foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

Predstavnici hotela “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” će prezentovati otvorene radne pozicije i uslove rada na nekoliko sajmova zapošljavanja u Crnoj Gori, u periodu od 24 – 31. marta.

Sajmovi će se održati na sljedećim lokacijama: u Beranama, 24. marta u hotelu “Berane”; u Tivtu, 27. marta u hotelu “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” i u Nikšiću, 31. marta u hotelu “Onogošt”.

U Beranama će prezentacija trajati od 12:00 – 16:00h, u Tivtu od 10:00-15:00h, dok će u Nikšiću zainteresovani moći da se informišu o pozicijama od 11:00 – 15:00h.

U “Nikki Beach Resort & Spa Montenegro” je prioritet da zaposleni budu zadovoljni. Upravo to predstavlja najbitniji preduslov kreiranja kvalitetne usluge i sadržaja za goste, i na kraju, uspješnog poslovanja.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

“Ove godine, sa novim manadžmentom hotela, za naše zaposlene obezbjeđujemo odličnu startnu zaradu, pored koje se ostvaruje i “service charge”. Pažljivo smo vodili računa da obezbijedimo i adekvatan smještaj u neposrednoj blizini hotela, kao i dva obroka u toku dana. Pored toga, obezbijeđeni su i besplatni sanitarni i ljekarski pregled, ali i prijava i radna dozvola. Za one ambiciozne, nakon sezone u našem hotelu u Tivtu, postoji mogućnost produženja radnog angažmana, ali i odlaska u Nikki Beach Resort & Spa Dubai na dodatno usavršavanje i obuku“ – istakla je direktorica ljudskih resursa Liljana Kochoshka. Ona je dodala da zaposlene raduje i to što se najbliža plaža nalazi na svega nekoliko minuta od smještaja.

Zarade po pozicijama za sezonu 2023. se kreću između 500 i 1300 eura, uz dodatak „service charge“-a. U hotelu „Nikki Beach Resort & Spa Montenegro“ slobodne su radne pozicije u sektoru Recepcije, Domaćinstva, F&B-a, Kuhinje, ali i u sektoru Finansija, a više detalja se može saznati tokom predstojećih sajmova zapošljavanja.

Nikki Beach Resort & Spa Montenegro je luksuzni boutique hotel i plažni klub smješten na obali Bokokotorskog zaliva, u opštini Tivat. Posjeduje 51 sobu i apartman koje karakteriše moderan, prostran i sa ukusom uređen enterijer koji odražava zadivljujuću ljepotu prirodnog okruženja kompleksa. U sklopu rizorta se nalazi prvi i originalni luksuzni koncept plažnog kluba koji kombinuje elemente muzike, gastronomije, zabave, mode, filma i umjetnosti u jedinstvenu destinaciju.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

U hotelu Nikki Beach Hotel & Spa Montenegro gosti će pronaći unutrašnji zen – bilo da zarone u panoramski bazen, oslobode se stresa u Tone Gym teretani, opuste se u džakuziju ili uživaju u nekom od specijalnih tretmana ljepote u Nikki Spa centru, kreiranom sa ciljem da pruži potpun užitak. Od ove sezone, imaće priliku i da uživaju i u novootvorenom ribljem restoranu.

Ovo je prilika za sve koji žele da ostvare konkurentnu zaradu, da rade u dinamičnom timu profesionalaca i steknu dodatna iskustva, radeći po standardima svjetskog lanca, što predstavlja apsolutnu preporuku za dalju karijeru.

Predstavnici hotela „Nikki Beach Resort & SPA“ su zadovoljni posjetom i interesovanjem za otvorenim radnim pozicijama na nedavno održanim sajmovima zapošljavanja u Podgorici, Trebinju i Kotoru, ali su i dalje otvoreni za pronalaženje kvalitetnih kadrova, kojima će pružiti konkurentne uslove rada.

Ne zaboravite ponijeti svoj CV i vidimo se na sljedećem sajmu zapošljavanja.

Više informacija možete dobiti putem na e-mail adrese: careers.montenegro@nikkibeach.com i na web site-u: montenegro.nikkibeach.com.

foto: Nikki Beach Resort & Spa Montenegro

Nastavite sa čitanjem

Najčitanije